hw
Razer chce skutočne začať vyrábať svoj RGB respirátor

Razer chce skutočne začať vyrábať svoj RGB respirátor
06:40, 27.03.2021

Vráťme sa teraz na moment do prvého mesiaca aktuálne prebiehajúceho roka. Vo svetle celosvetovej pandémie sa na CES event objavuje tradične aj populárna hardvérová značka Razer, ktorá prináša svoju očakávanú porciu konceptov aké nikdy neuzrú svetlo sveta. Medzi nimi je aj najchytrejšia maska na tvár s kódovým označením Project Hazel.

Sám CEO Razeru, Min-Liang Tan, to prezentuje ako možnú pomôcku pre každodenné použitie, ktorá vás pomocou vstavených ventilátorov, potrebných filtrov a zosilňovača hlasu dokáže začleniť do modernej spoločnosti a ešte sa pri tom aj odlíšite od bežných spoluobčanov - RGB kamarát môj potrený. V tom čase sme však tak trocha tušili, že CEO zase len pekne kecá a tento projekt nikdy neuzrie svetlo sveta, čo sa dnes čiastočne ukazuje ako mylný predpoklad.

Sám Min-Liang Tan totižto dal tejto maske zelenú a dodáva; Projekt Hazel sa stane realitou! Aby to ale bolo možné, Razer s ním bude musieť absolvovať kolotoč povolení plných pečiatok na certifikátoch, čo nás aj cez určité nádeje stavia do časového horizontu s neistým koncom. O cenovej relácii sa preto môžeme rozprávať až od momentu, kedy tento "hazel" bude možné reálne nasadiť na tvár a nebáť sa asimilovania zo strany Borgov.


DALŠÍ

CGwillWin