hw
GeForce RTX 3060 v prodeji

GeForce RTX 3060 v prodeji
01:34, 26.02.2021

Společnost NVIDIA dnes vydává nejnovější Game Ready ovladače s podporou pro novinku GeForce RTX 3060, demo Outriders a přinášející NVIDIA DLSS do Nioh 2 – The Complete Edition a Mount & Blade II: Bannerlord. NVIDIA Reflex je díky ním distupný pro Rainbow Six Siege Test Server. V neposlední řadě se také seznam titulů podporujících One-Click Optimal Settings rozrůstá o dalších 25 jmen.

Nová GeForce RTX 3060 – Ten nejlepší tah

Nedávno oznámená GeForce RTX 3060 dnes vychází. Nabídne desetinásobek ray tracingového a dvojnásobek rasterizačního výkonu GeForce GTX 1060. Jde o zajímavý tip na upgrade z jedné z nejpopulárnějších GPU. Kromě vyššího výkonu nabídne i ray tracing, NVIDIA DLSS a NVIDIA Reflex. Na trh přijde také v mnoha PC sestavách od všech předních výrobců. V kombinaci s GeForce Experience, zejména funkcí nastavení optimální úrovně detailů na jedno kliknutí, půjde o zajímavou volbou pro příležitostné hráče, kteří rádi své PC zapnou a hrají bez nutnosti složitých nastavení a úprav.

Nejlepší zážitek v Outriders, Nioh 2 i dalších hrách

Aktuální ovladače jsou optimalizovány pro demo očekávané FPS Outriders od Square Enix a People Can Fly. Plná verze vychází 1. dubna. Přináší také podporu NVIDIA DLSS v Nioh 2- The Complete Edition a Mount & Blade II: Bannerlord. Díky tomu si majitelé kterékoliv GeForce RTX budou moci vychutnat oba tituly ve 4K s 60 fps a více.

V neposlední řadě také zpřístupňují NVIDIA Reflex pro redukci latence na veřejném testovacím serveru Rainbow Six Siege.

Optimální nastavení na jedno kliknutí

Jedna z nejpopulárnějších funkcí GeForce Experience umožňuje okamžitě jedním kliknutím nakonfigurovat optimální nastavení detailů pro maximální zážitek ze hry. K více než 1000 titulů se dnes přidává 25 dalších:

9 Monkeys of Shaolin
Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy
CRSED F.O.A.D.
DRAGON QUEST XI S Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition
Dyson Sphere Program
Enlisted
Firefighting Simulator - The Squad
Firework
Heroes of the Three Kingdoms 8
Hitman III
Home Behind 2
Horizon Zero Dawn Complete Edition
Leaf Blower Revolution
Lineage Remastered
Little Nightmares II
Nioh 2 - The Complete Edition
Port Royale 4
Scavengers
Skul: The Hero Slayer
Spelunky 2
Tale of Immortal
The Medium
The Riftbreaker
Yakuza 3 Remastered
Yakuza: Like a Dragon


DALŠÍ

CGwillWin