Chivalry 2 vyjde 8. června a nabídne přístup do bety

Chivalry 2 vyjde 8. června a nabídne přístup do bety
19:14, 25.02.2021

Vývojáři z Torn Banner Studios, vydavatel Tripwire Presents a distribuční partner Deep Silver oficiálně oznámili, že Chivalry 2 vyjde 8. června 2021 s podporou cross-play na PC (prostřednictvím Epic Games Store), počítačové zábavní systémy PlayStation®4 a PlayStation®5, skupinu zařízení Xbox One a konzolové systémy Xbox Series X/S. PC hráči, kteří chtějí vstoupit na ultimátní středověké bojiště, mají možnost si Chivalry 2 předobjednat a získat tak zaručený přístup do uzavřené cross-play bety Chivalry 2, která začne 26. března.

Chivalry 2: Day One Edition je možné předobjednat na PC a konzole u vybraných prodejců. Chivalry 2: Day One Edition na PC a konzole hráčům přidá skin zbraně „královský obouručák“.

„Náš vývojářský tým pracoval ze všech sil, aby vytvořil tu nejlepší možnou středověkou bojovou hru,“ řekl Steve Piggott, zakladatel Torn Banner. „Chivalry 2 nabídne všechno, co ve hře chtěli mít fanoušci prvního dílu, a ještě spoustu věcí navíc – od základu přepracovaný soubojový systém a obrovská vylepšení grafiky i velikosti.“

Klik pro zvětšení (Chivalry 2 vyjde 8. června a nabídne přístup do bety)

„Řemeslná práce a kreativita našich partnerů v Torn Banner Studios na nás neustále dělá velký dojem,“ řekl John Gibson, ředitel a spolumajitel vydavatelské společnosti Tripwire Interactive. „Díky hře Chivalry 2 vytvořili něco skutečně speciálního. Připravili základ hry, která hráčům umožní v následujících letech prožívat epické středověké bitvy na všech pěti hlavních herních platformách.“

Uzavřená cross-play beta Chivalry 2, která má být běžet od 26. března do 29. března na PC (prostřednictvím Epic Games Store), PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One a konzolové systémy Xbox Series X/S, nabídne fanouškům možnost zažít ultimátní středověké bitvy před celosvětovým vydáním na všechny platformy 8. června.

Od uzavřené cross-play bety Chivalry 2 mohou hráči očekávat následující:

Cross-play napříč všemi platformami: Cross-play stírá hranice mezi PC a konzolemi, čímž hráčům umožňuje utkat se na bojišti společně, nehledě na platformu. Na velikosti záleží: Užijte si chaos na epických středověkých bojištích, vrhněte se do přední linie a vychutnejte si skutečně obří souboje s podporou až 64 hráčů, které mají zachytit intenzitu i rozsah „Bitvy bastardů“ ze Hry o trůny.

Ovládněte meč, luk nebo... kuře: Váš arzenál se rozšíří o nový systém podtříd, který poskytuje větší rozmanitost než kdy dřív. Čtyři základní třídy se dělí na 12 podtříd včetně kontaktního/střeleckého hybrida v podobě harcovníka a pikenýra, který udržuje nepřátele v uctivé vzdálenosti pomocí kontaktního boje na větší vzdálenost.

Svět je vaše zbraň: Ovládněte bojiště díky celé řadě těžkých obléhacích strojů včetně balist, katapultů, trebuchetů, beranidel, mantletů, pastí s bodáky, žebříků a dalších. Vybudujte si obranu pomocí bodáků, pastí na medvědy a dalších podobných vychytávek. Poškození můžete působit i díky spoustě „nalezených předmětů“ na bojišti. Zkuste vypít pohár medoviny a zasadit smrtící úder kalichem anebo dorazit protivníka tím, že ho udeříte do tváře hořící slepicí!

Nová mapa – Obrana Rudhelme: V prvním veřejném demu Chivalry 2 od PAX East 2020 si užijte návrat oblíbeného režimu Team Objective a přidejte se k útočícímu či bránícímu se týmu, zatímco bude 64 hráčů zápasit o kontrolu dobře opevněného hradu na dosud neviděné mapě.

Spousta režimů: Kromě přídavku v podobě režimu Team Objective si budou účastníci uzavřené bety moci rovněž zdokonalovat schopnosti v celé řadě dalších režimů včetně Team Deathmatch a Free-for-All. Chivalry 2 je bojová hra pro více hráčů z pohledu první osoby inspirovaná epickými středověkými filmovými bitkami. Hráči jsou vrženi do akce během ikonických dobových okamžiků – od řinčení mečů přes salvy hořících šípů po obléhání rozlehlých hradů a další. Ovládněte obří bojiště, zatímco katapulty rvou zemi na kusy a hráči ztékají hrady, vypalují vesnice a vraždí špinavé sedláky na staronových mapách z režimu Team Objective.

Hra Chivalry 2, která navazuje na originální a revoluční hru Chivalry: Medieval Warfare, vyzývá hráče, aby se chopili meče ve zcela novém a vylepšeném soubojovém systému, který kombinuje údery v reálném čase a plynulý systém komb, který urychluje akci a umožňuje hráčům vytvořit na bojišti vír oceli. Hra Chivalry 2 byla vytvořena s možností bojovat proti více protivníkům najednou a kombinuje to nejlepší z žánru FPS a bojových her, díky čemuž nabízí bezkonkurenční kontaktní zážitek.


DALŠÍ

CGwillWin