MotoGP 21 zahřívá motor!

MotoGP 21 zahřívá motor!
02:15, 25.02.2021

Společnosti Milestone a Dorna Sports S.L. oznámily MotoGP™21 – další kapitolu úžasných závodních herních simulátorů na dvou kolech, která navazuje na skvělou historii značky. MotoGP™21 vyjde na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, PC, Steam a Epic Games Store již 22. dubna 2021.

Hra MotoGP™21, která obsahuje oficiální sezónu 2021 a využije výkon konzolí nové generace, je připravena zařadit vyšší rychlostní stupeň a vyrazit na závody, kde předvede bezprecedentní zážitek.

Zcela nový, progresivní a strategický režim manažerské kariéry, ta nejchytřejší a nejpokročilejší neurální umělá inteligence a vylepšení realistické hratelnosti obohatí atmosférickou simulaci a vylepší hráčský zážitek. Letos bude MotoGP™ působit skutečněji než kdy dřív!

Opravdový zážitek s MotoGP™

Nová verze manažerské kariéry umožňuje hráčům ponořit se do manažerského zážitku, a to díky několika novým funkcím, které budou dostupné na trati i mimo ni. Sestavit ten nejlepší tým a upravit si motocykl je klíčem k úspěchu. Pokud chcete být nejrychlejší na trati, je to nyní jen a jen na vás!

Personální manažer vede tým, pomáhá závodníkům hledat nové prestižní kontrakty od těch nejlepších týmů na šampionátu. Po boku mu stojí hlavní technik, který usiluje o zvýšení počtu výzkumných bodů, jež budete získávat každý týden nebo během volného tréninku. A v neposlední řadě je tu datový analytik, který má za úkol najít dokonalé vyvážení všech vývojových oblastí, aby byl celý tým efektivní a dynamický. Tyto prvky byly přidány proto, aby vytvořily ten nejhlubší a nejkompletnější kariérní zážitek všech dob. A co takhle začít úplně od píky v juniorském týmu?

Inu, cesta bude složitější, ale zároveň i osobnější. Začnete od manažera týmu, který bude hledat nové sponzory a závodníky, a postupně se propracujete až k technickému řediteli, který se stará o oddělení výzkumu a vývoje pro juniorské motorky. Samozřejmě nesmíte zapomenout najmout si závodníka – nadanou mladou hvězdu, která dovede tým na vrchol žebříčku.

V obou případech hraje hlavní roli motocykl a ve hře MotoGP™ 21 provedou možnosti úprav další krok vstříc realitě. Zadejte členům svého týmu libovolné odvětví vývoje a investujte výzkumné body do vylepšení výkonu motoru, aerodynamiky, rámu a těch nejdůležitějších elektronických vlastností, jako je kontrola trakce, brzdy, systému anti wheelie a mapování výkonu. V neposlední řadě je důležitý i vzhled motocyklů, a právě proto MotoGP™ opět nabízí editor rozdělený na pět hlavních kategorií: helma, barvy, nástřik, nálepky a závodní číslo.

Budoucnost herního zážitku na dvou kolech je zde

Slíbili jsme reálnější zážitek než kdykoliv dřív a manažerská kariéra je pouze jedním z letošních vylepšení. Hratelnost se rovněž může pochlubit několika novými ikonickými funkcemi: cílem je vytvořit elektrizující, strategickou a adrenalinem nabitou závodní simulaci, jakou hráči dosud ještě nehráli.

· Sekvence návratu na motorku. Jakmile spadnete, už se automaticky neobjevíte na nahoře, ale budete muset co nejrychleji vstát za pomoci vlastních sil. Tak si dávejte dobrý pozor na ostré zatáčky!

· Teplota brzd. Jízda není jen otázkou rychlosti, ale také strategie. Kontrola teploty brzd je klíčem k tomu, abyste měli situaci neustále pod kontrolou. Když budou příliš zahřáté nebo příliš studené, hrozí snížení jejich efektivity.

· Trestný průjezd rozšířenou zatáčkou. Do videoherní značky MotoGP™ konečně přichází tato funkce, takže postihy nyní mohou být konkrétnější.

· Nový systém závěsu motorky. Úroveň realismu je opět o něco vyšší. Tato funkce je určená všem milovníkům simulace motorek!

Jelikož rok 2021 je rokem nové generace konzolí, hra MotoGP™21 je rovněž připravena představit pár nevšedních novinek. Hráči, kteří budou hrát na PlayStation 5 a Xbox Series X, si užijí dynamické rozlišení až ve 4K a také 60 FPS. Celková kvalita je výrazně vyšší a vylepšené nasvícení vytváří svět, který vzbuzuje realistický vzhled lokalit. Načítání je rychlejší a ti, kteří nemohou žít bez napínavé konkurence, si nyní mohou užít online závody až pro 22 jezdců. A stejně jako jízdu po jednom kole v cílové rovince si hráči na PlayStation Players užijí úžasné funkce PS5 DualSense™, a to včetně haptického feedbacku a adaptivních spouští.

Posledním bonbonkem je nová úroveň ANNA. Naše revoluční umělá inteligence založená na strojovém učení se vrací s dalšími vylepšeními, abyste mohli závodit proti rychlejším, chytřejším a přesnějším soupeřům než kdy dřív. Offline zážitek proto bude rovnocenný se skutečným závodem.

A to je jen začátek! MotoGP™21 bude v následujících měsících ještě větší a lepší díky novému obsahu, který do hry přibude v rámci aktualizací. Den vydání je jen začátkem závodu!

MotoGP™21 vyjde 22. dubna 2021 na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, PC, Steam a Epic Games Store.

DALŠÍ

CGwillWin