The Sinking City dostane next-gen verziu (update)

The Sinking City dostane next-gen verziu (update)
14:48, 18.02.2021

Update: Priamo od autorov sme sa dozvedeli, že únik je samozrejme pravdiví a hra príde na PlayStation 5 už zajtra, 19. 2. 2021. Frogwares si hru tentokrát bude vydávať samo a aj ste sledovali ich súdne ťahanice okolo pôvodného PS4 vydania, určite sa im nemôžete čudovať.

The Sinking City bolo jedno veľké prekvapenie roku 2019 a nech už ste si tento Lovecraft projekt užívali na PC alebo konzoly (dokonca aj vo verzii na Switch), určite vás tá atmosféra mokrých chápadiel máta ešte dodnes.

Ukrajinská spoločnosť Frogwares chce podľa najnovšieho úniku z PlayStation Store na Novom Zélande, ponúknuť špeciálny next-gen update pod Delux edíciou, ktorý ich cenený projekt pozdvihne zase o level vyššie. Nepôjde však len o technickú stránku ako takú, keďže popis The Sinking City PS5 Deluxe Edition hlása DLC s názvom The Worshipers of the Necronomicon (3 nové misie), Merciful Madness (3 nové misie) a zástup ďalšej interakcie. Aby sme zachovali vecnú podstatu novinky, tak The Sinking City na PlayStation 5 ponúkne natívne 4K rozlíšenie, 60 FPS, podporu DualSense a oveľa rýchlejšie načítanie obsahu.

Klik pro zvětšení (The Sinking City dostane next-gen verziu (update))


DALŠÍ

CGwillWin