Blíži sa next-gen update pre Metro Exodus

Blíži sa next-gen update pre Metro Exodus
09:09, 16.02.2021

Metro Exodus, posledný titul štúdia 4A Games, ktorý navzdory svojim kvalitám zažil rozpačité prijatie. Hráči tomuto projektu vyčítajú hlavne upustenie od pôvodnej hrateľnosti a príklon k semi-open world titulom. Konzolisti mali však problém aj s hromadou bugov, nestabilným frameratom a tak akosi celkovo kŕčovitým ovládaním.



To posledné by sa však malo v dohľadnej dobe zmeniť. Pred časom oznámený next-gen update sa totižto dočkal ďalšieho riadeného úniku informácií, ktoré približujú detaily tohto updatu.

Nastavenie pre Xbox Series X a PlayStation 5 by malo vyzerať nasledovne: 4K, 60 FPS a to samozrejme s podporou RTX, RTGI a RTEL. Slabšia konzola Series S stále nemá špecifikovaný framerate a čo sa týka rozlíšenia tak tu si budete musieť vystačiť len s 1080p. To všetko bude podporené silou SSD diskov, ktoré by mali zrýchliť a odstrániť neuveriteľne dlhé načítavanie obrazovky z originálu.

Samozrejme sú tu aj špecialitky pre jednotlivé platformy. PC verzia prinesie vylepšené efekty RTX, PS5 naopak prinesie podporu DualSense ovládača a Xbox, tomu patrí vylepšený priestorový zvuk.

Klik pro zvětšení (Blíži sa next-gen update pre Metro Exodus)

Uvedomme si, že tento update je pre majiteľov absolútne zadarmo, takže ak ste vlastníkom novej generácie konzol, tak verím, že si tento titul užijete, ako nikdy predtým.


DALŠÍ

CGwillWin