Super Mario 3D World + Bowser’s Fury - Objevte společně zábavný svět Maria

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury - Objevte společně zábavný svět Maria
20:53, 12.02.2021

Připojte se k Mariovi, Luigiumu, Princezně Peach a Toadovi na jejich cestě za záchranou Království Sprixie ve hře Super Mario 3D World + Bowser’s Fury, která vychází právě dnes na Nintendo Switch. Osvoboďte Princezny Sprixie i její společníky ve vylepšené verzi titulu Super Mario 3D World a spojte s tím nejmíň pravděpodobným spojencem – Bowserem Jr. – ve zcela novém herním dobrodružství Bowser’s Fury. Sledujte ukázku z obou her v nejnovějším videu Super Mario 3D World + Bowser’s Fury!

V Mario 3D World se hráči vydají na dobrodružství skrz pestrobarevné úrovně. Užít si je mohou sami, nebo s přáteli a rodinou v lokální* i online kooperaci, a to až v partě čtyř hráčů. Každý z nich se může ujmout jiné postavy – Maria, Luigiho, Peach či Toada. Všechny postavy nabízejí jiný herní styl, najděte si tak tu, jež vám sedne nejvíc. Používejte speciální předměty jako Super Bell či Double Cherry a pronásledujte Bowsera i jeho pomocníky.

Rovněž se vrací i razítka, která díky módu Snapshot získají nové využití v Super Mario 3D World + Bowser’s Fury. Nastavte si perfektní záběr, ozdobte ho razítky, která jste získali během hraní Super Mario 3D World, a řekněte sýýýr! Také dnes se do prodeje dostává i nové dvojbalení amiibo figurek Cat Mario a Cat Peach.*** Cat Mario zaručuje hráčům schopnost se převtělit do nesmrtelné White Cat, zatímco Cat Peach nabídne hráči náhodně různé power-upy.

V novém herním módu Bowser’s Fury se hráč může volně pohybovat v otevřeném světě, přičemž jedinou cestou k zastavení Bowsera je spřáhnout se s jeho synem Bowserem Jr. S Mariem budete běhat, skákat napříč souostrovím a sbírat tajemné Cat Shines. Jedině tak bude možné se postavit samotnému Bowserovi. Ten se z vody může vynořit úplně kdykoliv. Na dobrodružství však nemusíte být sami, stačí předat ovladač Joy-Con vašemu kamarádovi a hrát v lokální kooperaci, kdy jeden hráč se ujme Bowsera Jr. a bude napomáhat Mariovi při jeho lovu Cat Shines.


DALŠÍ

CGwillWin