hw
Genesis predstavil svoje nové reproduktory s RGB

Genesis predstavil svoje nové reproduktory s RGB
12:39, 10.02.2021

Za kompletným označením Genesis Helium 300BT ARGB sa skrývajú moderné stereofónne reproduktory so zdrojom, aké navyše dokážu zapadnúť do každého herného kútika a to hlavne vďaka jemným a decentným RGB linkám. Zaujímavosťou je, že okrem priameho napojenia káblom na váš desktop alebo notebook, je toto duo možné spárovať s iným zariadením len pomocou Bluetooth rozhrania. Viac detailov o výrobku, vrátane ceny a dostupnosti, nájdete v priloženej tlačovej správe.

Klik pro zvětšení (Genesis predstavil svoje nové reproduktory s RGB)

Genesis Helium 300BT ARGB jsou stereofonní reproduktory, které lze připojit k počítači pomocí kabelu nebo bezdrátově přes rozhraní Bluetooth. Výrobce je vybavil ARGB LED osvětlením, nad kterým má uživatel plnou kontrolu. LED okolo membrán spolupracují s osvětlovacími systémy nejpopulárnějších výrobců základních desek. Mezi kompatibilní systémy mimo jiné patří Polychrome RGB, Mystic Light Sync, RGB Fusion a Aura Sync.

Genesis Helium 300BT ARGB se může v souladu s moderními trendy pochlubit karbonovou povrchovou úpravou. Reproduktory využívají technologii Bass Reflex, která uživateli umožňuje nezávisle konfigurovat hlasitost a úrovně basů pomocí příslušných voličů. Vedle nich najdete na bočním panelu konektory RCA, 3,5mm mini-jack a tlačítka pro ovládání pracovního režimu a osvětlení. K dispozici je také tlačítko pro aktivaci úsporného režimu (ECO).

Výkon tohoto reproduktorového systému je 24W s frekvenčním rozsahem 100Hz až 20kHz, což se promítá do vysoké kvality zvuku. Reproduktory Genesis Helium 300BT ARGB jsou na českém trhu k dispozici za cenu 1.499,-Kč vč. DPH.

Klik pro zvětšení (Genesis predstavil svoje nové reproduktory s RGB)

  • RMS: 24W (2× 12W)
  • frekvence: 100Hz – 20kHz
  • komunikace: po kabelu (3,5mm mini-jack), RCA, bezdrátová (Bluetooth)
  • porty: zvuk (3,5mm mini-jack, RCA), USB (ARGB osvětlení)
  • velikost: 200 × 85 × 105mm
  • délka kabelu: mezi reproduktory: 135cm, napájení: 135cm, pro signál: 110cm

  • DALŠÍ
    
    CGwillWin