hw
Optimalizace Game Ready pro The Medium i nové notebooky s GeForce RTX řady 30

Optimalizace Game Ready pro The Medium i nové notebooky s GeForce RTX řady 30
19:30, 26.01.2021

The Medium hned od vydání bude mít podporu ray-tracingu a NVIDIA DLSS

The Medium od Bloober Team vychází 28. ledna a fanouškům hororového žánru přinese unikátní zážitek napříč dvěma realitami. PC verze se pochlubí podporou technologií Microsoft DirectX Ray Tracing (DXR) a NVIDIA DLSS.

Dočkají se také všichni členové GeForce NOW a pokud mají plán Founders, vychutnají si hru v plné kráse i díky zmíněným technologiím. Další výhodou placeného členství je přednostní přístup do služby a prodloužená délka herní seance. Podporovány ve službě budou jak verze pro Steam, tak i pro Epic Games Store. Majitelé hry si ji tak mohou ihned po vydání zahrát na téměř kterémkoliv PC, Macu, Chromebooku, zařízení s OS Android, iOS nebo skrz populární SHIELD.

Klik pro zvětšení (Optimalizace Game Ready pro The Medium i nové notebooky s GeForce RTX řady 30)

Notebooky s GeForce RTX řady 30

Představení nových notebooků s GeForce RTX řady 30 zaznamenalo rekord v počtu modelů. Celkem jich bylo přes 70 od všech významných výrobců. Jsou poháněny novými notebookovými GPU RTX 3080, 3070 a 3060. Přichází s nimi také již třetí generace technologií Max-Q zahrnující Dynamic Boost 2.0 nebo WhisperMode 2.0 a podporovány jsou též funkce pro vyšší výkon či delší výdrž na baterii jako Resizable BAR a DLSS. Globálně jsou novinky pro hráče i tvůrce obsahu s GeForce RTX 3080 a 3070 dostupné ode dneška. Konfigurace s RTX 3060 se k nim začnou připojovat 2. února.


DALŠÍ

CGwillWin