Resident Evil: Village prichádza...

Resident Evil: Village prichádza...
07:55, 22.01.2021

... a to vo veľkej paráde! Dozvedáme sa totiž dátum vydania, platformy, na čo sa môžu tešiť zberatelia a pre nedočkavcom tu máme malé prekvapenie.



Začneme však pekne po porade a to samotnými platformami. Dlhodobo sa špekulovalo či sa REVIII ukáže len na next-gen a PC alebo sa dočkajú aj majitelia minulej generácie. Aktuálny nedostatok konzolí novej generácie podľa môjho úsudku prinútil Capcom jednať a vydať hru aj na staré generácie ale ak uvažujete o upgrade, nezúfajte, hru pokojne zakúpte pretože obsahuje upgrade zdarma, takže neprídete ani o zážitok a ani o svoje peniaze.

Druhá veľmi dôležitá informácia, na ktorú sme čakali pomerne dlho avšak oprávnene! Dátum vydania - ten bol stanovený na príjemného 7 mája/května, čo znamená, že ak počítam správne tak sa dočkáme približne za pekné tri mesiace. Určite ste zaregistrovali, že hra už bola dlhšiu dobu v pokročitom štádiu vývoja, podľa mňa už dokončená, ale vývojári si pravdepodobne dávali na čas kvôli novej generácií konzolí a je dosť možné, že aj kvôli absolútnemu odladeniu hry.

Čo tu máme ďalej? Samozrejme trailery a gamplay videá, ktoré vám priblížia dej a prostredie hry a navnadia vás na toto krvavé dobrodružsto na maximum, takže nech sa páči.

Pre tých komu sa zdá, že tri mesiace sú nepredstaviteľná doba, hlavne teda v kombinácií s Covid karanténou, tak mám pre vás dobrú správu. Bohužiaľ nie pre všetkých... Majitelia PS5 si už od dnešnej polnoci môžu stiahnuť demo s názvom Maiden, ktoré je k dispozícií na PS Store zadarmo, má približne velikosť 4 GB - dohral som ho hneď ráno a musím povedať, že kvality P.T. alebo Kitchen ukážky nedosahuje. Je to však veľmi príjemný úvod a prezentácia PS5 kvality hrania.

Záverom by som sa s vami chcel podeliť o poslednú informáciu týkajúcu sa priamo REVIII a to je zberateľská edícia, ktorá ako už je štandardom od Capcomu obsahuje figurku, ktorá celej edícií dominule + ďalšie veci.

Klik pro zvětšení (Resident Evil: Village prichádza...)


DALŠÍ

CGwillWin