akce
HyperX sa na CES predviedol so zaujímavými novinkami

HyperX sa na CES predviedol so zaujímavými novinkami
17:31, 11.01.2021

Aktuálne prebiehajúci CES 2021 (11 až 14. 1) sa síce musí odohrávať len v rýdzej online forme, avšak to neznamená, že by to celkovo ochudobnilo rôzne oznámenia ohľadom noviniek zo sveta technológie a elektroniky celkovo. Jedným z účastníkov je samozrejme aj spoločnosť HyperX, ktorá si na event priniesla nasledujúce produkty. Mimochodom, niektoré z nich sme vám už nedávno priniesli aj vo forme našich testov a ďalšie sú logicky v poradí.



HyperX, herní divize společnosti Kingston Technology, Inc., dnes na CES 2021 uvádí přírůstky do oceňované rodiny herních doplňků. HyperX je součástí digitální verze letošního CES a snaží se podporovat herní komunitu rozšířením nabídky vysoce kvalitních periferií pro profesionály i občasné hráče. Nové produkty odhalené na virtuální show zahrnují zcela novou šedesátiprocentní klávesnici, HyperX Alloy Origins™ 60 Mechanical Gaming Keyboard, novou nabíjecí stanici ChargePlay Duo™ Controller Charging Station pro Xbox Series X/S a globální dostupnost1 produktů Pulsefire Haste Gaming Mouse, Cloud II Wireless Gaming Headset a Cloud Revolver™ Gaming Headset + 7.1.

Klik pro zvětšení (HyperX sa na CES predviedol so zaujímavými novinkami)

„Hraní je stále více vyhledávané jako bezpečný způsob zábavy s přáteli a rodinou,“ vysvětluje Paul Leaman, obchodní viceprezident HyperX pro oblast EMEA. „Nové produkty HyperX odrážejí naše zaměření na stále rostoucí herní komunitu a pomáhají podávat maximální výkony všem hráčům, ať už hrají kdekoliv a jakkoliv.“
Poslední novinky HyperX přináší novou úroveň komfortu, výkonu, upravitelnosti a ovládání navržené tak, aby vylepšila herní zážitek na všech úrovních.

HyperX Alloy Origins 60 Mechanical Gaming Keyboard: Alloy Origins 60 je super kompaktní šedesátiprocentní klávesnice určená pro co největší úsporu místa na stole, aby měl hráč prostor na pohyb myší. Klávesnice je osazená červenými mechanickými spínači HyperX s upraveným ovládacím bodem a kratší vzdáleností potřebnou pro sepnutí, takže je citlivější. Ve spínačích jsou odhalené LED diody a klávesy PBT double-shot mají z boku natištěné sekundární funkce pro jednodušší orientaci uživatele. Pomocí programu HyperX NGENUITY mohou uživatelé plně upravit podsvícení klávesnice, nastavit herní režim, makra a uložit si do klávesnice tři samostatné profily.

Klik pro zvětšení (HyperX sa na CES predviedol so zaujímavými novinkami)

Klik pro zvětšení (HyperX sa na CES predviedol so zaujímavými novinkami)

HyperX ChargePlay Duo Controller Charging Station pro Xbox: ChargePlay Duo je oficiálně Xbox licencovaná nabíjecí stanice na bezdrátové ovladače Xbox Series X/S a Xbox One. V balení jsou navíc dva kryty baterií pro ovladače Xbox Series X/S. Nabíječka nabízí funkci quick dock a LED indikaci nabíjení pro každý ovladač. U každé nabíjecí stanice jsou pak přibalené i dvě baterie s kapacitou 1400 mAH.

Rozšíření dostupnosti HyperX Pulsefire Haste: Pulsefire Haste je ultra-lehká herní myš s hexagonálními výřezy pro maximální odlehčení váhy a vzdušnost. V myši jsou prachu odolné spínače TTC Golden Micro s výdrží 60 milionů kliknutí, šest programovatelných tlačítek a vestavěná paměť na profily. Pulsefire Haste je na kluzné ploše vybavena virgin-grade PTFE skejty s minimálním třením, aby hráče nic nebrzdilo. USB kabel má speciální oplet z paracordu označovaný jako HyperFlex, který zmenšuje tření na podložce a snižuje zadrhávání. Ideálně tak doplňuje ultra-lehký design myši. V balení Pulsefire Haste pak hráči naleznou nalepovací gumové gripy pro lepší úchop. Ty mohou nalepit na obě strany a na obě hlavní tlačítka, aby dosáhli pevného a neklouzavého úchopu. HyperX dodává také náhradní kluzné skejty pro náruživé hráče, kteří myš používají častěji a více, a kde hrozí rychlejší opotřebení. Myš Pulsefire Haste je plně nastavitelná v programu HyperX NGENUITY. Hráči si v něm mohou upravit vlastní hodnoty DPI, RGB podsvícení, přiřazení tlačítek a nahrávání makra. V České republice je nyní dostupná přes síť partnerských obchodů.

Klik pro zvětšení (HyperX sa na CES predviedol so zaujímavými novinkami)

Klik pro zvětšení (HyperX sa na CES predviedol so zaujímavými novinkami)

Rozšíření dostupnosti HyperX Cloud II Wireless: Herní Headset Cloud 2 wireless je postavený na legendárním odkazu svého předchůdce Cloud II a drží se jeho vzhledu, komfortu, výkonu a odolnosti. Herní headset Cloud II Wireless je navržený pro pohlcující herní zážitek. Podobně jako drátový předchůdce nabídne virtuální 7.1 surround sound2 a díky 53 mm měničům bohatý a čistý zvuk pro hraní, práci a učení z domova. Bezdrátový přenos je na frekvenci 2.4 GHz a vestavěná baterie nabídne až 30 hodin3 provozu do 20 metrů od zařízení4. Headset byl původně uvedený pouze v USA, ale od 11. ledna je dostupný v celé Evropě v oficiálním obchodě HyperX. V síti partnerských prodejců bude od února.

Rozšíření dostupnosti HyperX Cloud Revolver + 7.1: Cloud Revolver + 7.1 má špičkový zvuk a rozsah na úrovni studiových sluchátek spolu s klasickým pohodlím a odolností společnosti HyperX. Cloud Revolver + 7.1 s virtuálním surround sound2 má zabudované 50 mm směrové měniče a větší náušníky pro precizní audio ve střílečkách a her s otevřeným prostředím. Vyladěné drivery, mechanický design akustické komory a větší náušníky umožní hráčům slyšet své protivníky s vyšší přesností než dřív. Headset HyperX Cloud Revolver + 7.1 byl původně uvedený v USA a nyní je dostupný globálně v síti partnerských prodejců.

• Alloy Origins 60 – Klávesnice bude dostupná v USA od 2. února za doporučenou maloobchodní cenu $99.99 v HyperX online obchodu. U nás bude dostupná od 22. března a cena bude stanovená samostatně později.

• ChargePlay Duo Controller Charging Station pro Xbox – Dokovací stanice bude dostupná v USA v únoru za doporučenou maloobchodní cenu $39.99. Uvedení pro náš trh bude specifikováno později.

• Pulsefire Haste – Herní myš bude dostupná od 11. ledna v síti partnerských obchodů za doporučenou maloobchodní cenu 1 490 Kč.

• Cloud II Wireless Gaming Headset – Headset bude dostupný v HyperX Online obchodu od 11. ledna a v síti partnerských obchodů bude dostupný od začátku února. Doporučená maloobchodní cena je předběžně stanovena na 4 490 Kč.

• Cloud Revolver Gaming Headset + 7.1 – Headset bude dostupný v síti partnerských obchodů od 11. ledna za doporučenou maloobchodní cenu 4 290 Kč

Klik pro zvětšení (HyperX sa na CES predviedol so zaujímavými novinkami)


DALŠÍ

CGwillWin