Vylaďte své bydlo či outfit ve stylu Disco Elysia

Vylaďte své bydlo či outfit ve stylu Disco Elysia
08:01, 06.01.2021

Vánoce máme za námi a dárky jsou rozbaleny, ale pokud i tak máte pocit, že vám v životě něco hezkého stále chybí, máme pro vás tip. Disco Elysium se v současnosti připravuje na svůj Director’s Cut a nástup na konzole, ale jeho tvůrci a markeťáci si připravili i něco navíc – nový merch, jehož koupí můžete autory podpořit i pokud už Disco Elysium máte a konzolovou verzi nepotřebujete. Sám bych to koneckonců na Playstu asi hrát nechtěl.

A co je tedy k mání? Ve spolupráci s Displate vydali hromadu designů, jež si můžete hodit na zeď. Vybrat si můžete mezi ikonickými postavami, melancholickými scénami a surrealistickými znázornění jednotlivých skillů a myšlenkového kabinetu. Vypadá to super a kdyby majiteli mého bejváku nevadilo, že bude mít na zdi magnet (případně strženou barvu po jeho odstranění), hned bych si objednal hlavního hrdinu nebo některou jinou šílenost. Nic neřekne o vaší duševní příčetnosti víc, než obraz polonahého oběšence vašem obýváku. Instantní téma k rozhovoru s postaršími návštěvami zaručeno.

Klik pro zvětšení (Vylaďte své bydlo či outfit ve stylu Disco Elysia)

Pokud nástěnnému artu neholdujete, ale přesto se vám vizuály líbí, můžete sáhnout po sběratelské edici na iam8bit, která obsahuje artbook, sošku, mapu a hru samotnou. Co mi ale přijde mnohem víc cool je vinylová edice soundtracku, která vyjde ve dvou verzích. Obě obsahují tři placky, rozdíl je však v barevnosti desek (černé vs. marbled) a především v obalu. Limitovaná edice za 130 doláčů má speciální origami rozkládací obal, který vypadá epicky, ačkoliv o praktičnosti trochu pochybuji. Tedy pokud doma neplánujete psychotropní večírky. Každopádně střízlivější standartní edice, za méně než polovinu, vypadá taky výborně a nebudete na její rozbalení potřeboval tři metry čtvereční.

Klik pro zvětšení (Vylaďte své bydlo či outfit ve stylu Disco Elysia)

Nakonec tu máme i něco na ven v oficiální shopu, tedy nějaké hadříky, tašky, kšiltovky, připínací špendlíky a hit loňského roku – roušky. Není nad to vyrazit do města v mikině s výmluvným sloganem FUCK THE WORLD nebo na bál s pořádnou disco ozdobou ve klopě! Je toho solidní nálož, a věřte nám, že z tohohle proma nic nemáme. Jen tu hru máme fakt rádi a jakožto indie záležitost jí musíme podporovat kudy chodíme. A kdekoliv píšeme.

Klik pro zvětšení (Vylaďte své bydlo či outfit ve stylu Disco Elysia)

DALŠÍ

CGwillWin