hw
Cyberpunk 2077 je Game Ready na PC i v GeForce NOW

Cyberpunk 2077 je Game Ready na PC i v GeForce NOW
21:39, 09.12.2020

Nejnovější GeForce Game Ready ovladače jsou optimalizovány na Cyberpunk 2077 a Minecraft RTX pro Windows 10. Přinesou také update zpřístupňující DLSS ve 4 nových hrách oznámených včera.

Funkce DLSS přinese razantní zlepšení výkonu i v některých z nejpopulárnějších her současnosti

DLSS přinese až 60% nárůst výkonu v Cyberpunk 2077 v závislosti na konkrétním modelu GeForce RTX. Hráči se díky této funkci mohou kromě vyšší snímkové frekvence mohou těšit i na kvalitní ostrý obraz. Vzhledem k široké škále grafických efektů využívajících náročný ray tracing se DLSS stává nutností pro zajištění nejlepšího vizuálního zážitku, zejména ve vyšších rozlišeních. V příloze naleznete grafy nárůstu výkonu při použití této technologie.

DLSS v Minecraft s RTX pro Windows 10 dokáže zvednout snímkovou frekvenci až na dvojnásobek. Detailnější informace nejen o ray tracingu a DLSS v Cyberpunk 2077 představí 10. prosince od 17.00 ve facebookovém streamu Igor Staněk, Senior Technical Product Manager EMEAI pro Gaming ve společnosti NVIDIA.

Novinky v G-SYNC Compatible

Program G-SYNC Compatible rozšiřuje ekosystém G-SYNC a přináší do něj konzistenci. Zároveň má za cíl vzdělávat zákazníky o tom, které monitory během hraní poskytují dostatečně kvalitní zážitek z VRR (variable refresh rate).

Nové ovladače rozšiřují tento seznam o modely Acer XV242Y, Acer XB273U NV, Gigabyte FI27Q-X, MSI MAG274R a Philps 275M8RZ, což hráčům přináší širší volbu při výběru optimálního herního monitoru. V rámci programu G-SYNC Compatible spolupracuje společnost NVIDIA s OEM výrobci za účelem validace monitorů s podporou AdaptiveSync protokolu. Displeje, které touto validací projdou, získají označení "G-SYNC Compatible". Jejich úplný seznam nyní čítá přes stovku modelů a naleznete jej zde.

Alienware k tomu navíc vydává dvojici G-SYNC ULTIMATE modelů. Jde o 27" AW2721D a zakřivený ultrawide 38" AW3821DW. Oba mají edge-lit IPS panel s VESA DisplayHDR 600 certifikací a disponují G-SYNC ULTIMATE procesory.

Optimální nastavení na jedno kliknutí

GeForce Experience nabízí funkci jedním kliknutím optimalizovat nastavení grafických detailů v závislosti na výkonu PC. Podporovaných titulů je již přes 900, v uplynulém měsíci přibyla podpora pro 29 dalších:

Amnesia: Rebirth
Assassin's Creed Valhalla
Battlewake
Captain Tsubasa: Rise of New Champions
Cyberpunk 2077
Eastern Exorcist
Empire of Sin
Empyrion - Galactic Survival
Eternal Return: Black Survival
Fault
FIFA 21
Football Manager 2021
Genshin Impact
Ghostrunner
Godfall
Immortals Fenyx Rising
NBA 2k21
Need for Speed: Hot Pursuit Remastered
Path Of Wuxia
Population: One
Ready or Not
Soda Dungeon 2
Spellbreak
Star Renegades
Star Wars: Squadrons
Surgeon Simulator 2
Teardown
Watch Dogs Legion
Xuan-Yuan Sword VII
Cyberpunk 2077 si užijí členové GeForce NOW

Cyberpunk 2077 od CD PROJEKT RED bude dostupný v den vydání také ve streamovací službě GeForce NOW z platforem GOG.COM (více informací zde), Steam a Epic Games Store. Předplatitelé Founders Edice si navíc hru užijí se všemi RTX ON funkcemi.

NVIDIA GeForce NOW je oficiálním streamovacím partnerem The Game Awards

The Game Awards každoročně představuje špičku v oblasti videoher i esportu. GeForce NOW se tento rok stává oficiálním streamovacím partnerem pro PC tituly. Všichni členové služby si budou od 11. prosince moci vyzkoušet nejnovější dema, ať už mají PC, Mac, Chromebook, SHIELD TV, Android nebo skrz iOS Safari.

Další novinky v GeForce NOW

· NVIDIA Highligts pro automatické ukládání záznamů nejlepších herních okamžiků zpřístupněna v novince Ubisoftu Immortals Fenyx Rising

· Knihovna GeForce NOW se rozroste o tituly, které Epic Games Store nabídne zdarma v následujícím týdnu: Kritikou oceňované RPG Pillars of Eternity a Tyranny.

Nové hry v GeForce NOW:
Cyberpunk 2077
Pillars of Eternity
Tyranny

DALŠÍ

CGwillWin