Seriál The Last of Us dostal od HBO zelenú

Seriál The Last of Us dostal od HBO zelenú
09:35, 23.11.2020

Aj keď ste možno mesiace žili v presvedčení, že prvá seriálová adaptácia slávnej hernej série The Last of Us to má už v podaní HBO produkcie takpovediac isté, všetko bolo len v predprípravnej fáze. Práve v tomto čase sa však status príprav zmenil na takzvanú "zelenú" farbu a spomínaná stanica odsúhlasila realizáciu scenára z pera dvojky Craig Mazin a Neil Druckman.

Spojenie dvoch silných mien z dvoch odlišných svetov, kde Craig Mazin ako autor úspešného projektu Chernobyl skríži talent s Neilom Druckmanom, čoby strojcom slávnej hernej série The Last of Us (mimo iného), nám dáva obrovské nádeje na finálny výsledok. K nim sa ešte pridáva meno Carolyn Strauss, producentka Chernobylu a seriálovej adaptácie knižiek Game of Thrones.

"Sme nadšení, že môžeme spolupracovať s HBO a týmto fantastickým kreatívnym tímom na uvedení série The Last of Us do hraného života, uviedol Jeff Frost, prezident televíznych štúdií Sony Pictures, a Asad Qizilbash, vedúci spoločnosti PlayStation Productions dodal; "Inovatívne rozprávanie a vynaliezavosť univerza PlayStation je prirodzeným doplnkom nášho kreatívneho zamerania. Táto spolupráca je skvelým príkladom našej vlastnej filozofie. Tešíme sa preto, že v budúcnosti vyvinieme ešte ikonickejšiu hernú IP. “

Seriál The Last of Us bude po svojom dokončení k dispozícii na HBO a HBO MAX.


DALŠÍ

CGwillWin