Game & Watch: Super Mario Bros. je zpět

Game & Watch: Super Mario Bros. je zpět
20:09, 13.11.2020

Původní systém Game & Watch vyšel v Japonsku v roce 1980 a stal se vůbec první handheld konzolí společnosti Nintendo. Nyní mají všichni hráči jedinečnou příležitost osahat si kus historie díky novému vydání Game & Watch: Super Mario Bros., které je v prodeji u vybraných partnerů od dnešního dne.

Systém Game & Watch: Super Mario Bros. nabízí klasické hry Super Mario Bros., Super Mario Bros.: The Lost Levels (v Japonsku vydáno jako Super Mario Bros. 2) a speciální verzi hry Ball. Díky systému +Control Pad se můžou hráči těšit i na přesnější ovládání. Další novinkou pro nováčky i zkušené hráče je režim Infinite Mario. Pro aktivaci tohoto módu stačí při spouštění Super Mario Bros. nebo Super Mario Bros.: The Lost Levels podržet tlačítko A. Díky tomuto módu můžete okusit ty vůbec nejtěžší levely, aniž byste se museli obávat, že na vás vyskočí obrazovka GAME OVER. Hráči mohou z tohoto režimu vyskočit zmáčknutím tlačítka PAUSE/SET a v následném menu vybrat možnost RESET GAME.

Postupem času, který s konzolí strávíte, můžete při hraní objevit celkem 35 malých překvapení. Mějte oči na stopkách a objevte je všechny. Možná na vás čekají postavy, které Mario dobře zná...

Systém Game & Watch: Super Mario Bros. je dostupný od dnešního dne a nabízí klasické hry Super Mario Bros., Super Mario Bros.: The Lost Levels a speciální verzi Ball s Mariem v hlavní roli. Game & Watch: Super Mario Bros. také obsahuje funkci digitálních hodin s 35 drobnými vylepšeními k objevení.


DALŠÍ

CGwillWin