Square Enix čelí vážnemu problému

Square Enix čelí vážnemu problému
13:13, 09.11.2020

Marvelácky super hrdinovia mali vždy svoju predlohou definovanú rolu zachraňovať. Bohužiaľ posledné zverejnené finančné informácie od spoločsnosti Square Enix bohužiaľ naznačujú, že herný Avengers majú skôr úlohu záporáka.



Plány s touto hrou boli extrémne ambiciózne, bohužiaľ sa očakávania nenaplnili a hráčov, ako sa zdá odradil takzvaný live-service systém v hre. Hráči pochopili, že podobné hry sa vyvíjajú niekedy až roky, pokiaľ sa z nich stane skutočný skvost (Destiny) a pravdepodobne díky tomuto faktu, hráči radšej od hry dali ruky preč.

Z plánovaných 5 miliónov predaných kusov sa hra z odretými ušami dostáva k číslu 3 milióny. To by samozrejme až taký problém nebol, keby hra bola dobrá a postupne sa predávala a stále lákala nových hráčov. V tomto prípade však hru postihli odklady a množstvo otáznikov.

Tak nejak sa ponúka otázka, či by vývojári z Crystal Dynamics nespravili lepšie, keby všetky zdroje investovali do nadupanej single player kampane s prípadným coopom následne by vydali 2-3 predražené DLCčka a bolo by.

Držíme hre Marvel´s Avengers palce, nebude to jednoduché ale taktiež verím, že nie je nič stratené.

Klik pro zvětšení (Square Enix čelí vážnemu problému)

DALŠÍ

CGwillWin