Zajímavě vypadající Welcome Color To World se představuje na Startovači

Zajímavě vypadající Welcome Color To World se představuje na Startovači
18:55, 24.10.2020

České studio Lever Man Interactive pod vedením Šimona Ustala usilovně pracuje na kooperativní adventuře Welcome Color To World, která by měla světlo světa spatřit pravděpodobně na přelomu let 2021 a 2022. Měla by disponovat kompletním českým dabingem a rozhodně zajímavý je i příběh, odehrávající se ve světě Isgroid.

Hlavní myšlenkou při tvorbě byla barva a její zaměření na gameplay a příběh. Hrajete za dva bratry (Daxe a Foxe), kteří žijí společně v jednom z posledních lidských měst, které nestihla záhuba. Nic však netrvá věčně a staré zlo a temnota se opět probouzí a vychází na povrch. Tajemný vládce zla a temnoty Bokrieg si uzurpuje poslední články lidské rasy se svou armádou. Jediné, co chce, je získat Daxe, jelikož ten jediný odolal jeho zbraním.

Hra za oba je zcela jiná, Dax se zaměřuje na pohyb, pomoc při hádankách a rychlý postup a Fox zase na barvení, stavění, organizaci inventáře a hledání cesty. Po cestě je možné plnit vedlejší úkoly, hádanky nebo si jen sednout k ohni, opéci si špekáček a u toho zpívat. Výběr je pouze na vás a na vašem stylu hraní.

Se svým kamarádem popřípadě spoluhráčem prožíváte slasti i strasti v obrovském světě, který je rozdělený na 35 separátních levelů s 6 rozdílnými biomy a to v lokálním i online multiplayeru pro dva hráče v adventuře s lehkými RPG prvky.

Hra je vyvíjena na známém enginu Unreal Engine 4 za pomocí programů jako je Blender a GIMP a na dabing Audacity. Máme s programy dlouholeté zkušenosti a zdáli se nám jako dobrá volba pro tvorbu projektu. V současné době navíc autoři přemýšlí i o editoru map. V případě, že se rozhodnete hru podpořit, zamiřte na tuto stránku.

DALŠÍ

CGwillWin