Dýně, kostýmy a Halloween event v Animal Crossing: New Horizons

Dýně, kostýmy a Halloween event v Animal Crossing: New Horizons
18:33, 29.09.2020

Do Animal Crossing: New Horizons přichází podzim. Ze stromů padají žaludy a šišky, které čekají, až najdou své využití v nových DIY receptech. Na cestě je ale i další obsah. Již od 30. září bude k dispozici bezplatná aktualizace* hry Animal Crossing: New Horizons, která je dostupná na konzoli Nintendo Switch. Nový update dá hráčům na vlastní kůži okusit strašidelný nádech podzimu díky Halloween kostýmům, bohatým možnostem přizpůsobení postav, DIY projektům a nejrůznějším oslavám.

Objevte nové děsivé kostýmy, bohaté možnosti přizpůsobení postav, hrozivé Reakce (Reactions) a mnohem více v novém videu.

Níže naleznete kompletní výčet všech nových prvků, které přinese bezplatná aktualizace hry Animal Crossing: New Horizons již od 30. září:

Rostoucí dýně – Semínka dýně jsou ve hře po celý rok k sehnání od Leifa, nebo během měsíce října v obchodě Nook’s Cranny. Jakmile dýně vyrostou, jsou připravené ke sklizni a k následnému využití v rámci DIY projektů pro práci s dýněmi.

Přípravy na Halloween – Dýně jsou jen začátkem nového obsahu k oslavě svátku Halloween, které na hráče ve hře čekají. S kvapem blížícím se velkým dnem budou mít hráči možnost zásobit se s předstihem sladkostmi. Kostýmy, jako je kouzelníkův oblek nebo převlek mumie, je možné zakoupit během měsíce října v obchodě Able Sisters. Barvy na tělo a barevné kontaktní čočky jsou k zakoupení výměnou za bonusovou herní měnu Nook Miles. Hráči si navíc mezi sebou budou moci vyměňovat recepty s Halloween tématikou.

Večerní Halloween slavnosti – S příchodem Halloween noci 31. října se od 17 hodin shromáždí sousedé na náměstí bohatě vyzdobeném řadou Halloween dekorací. Hráči se také dočkají návštěvy mysteriózního hosta: Jacka, „cara Halloweenu“. Hráči, kteří Jacka obdarují lízátky a cukrovinkami, získají strašidelné odměny. Uschování nějakých sladkostí pro sousedy pomůže hráčům vyvarovat se zlotřilým žertíkům z jejich strany. Naštěstí budou mít hráči příležitost osvojit si několik nových Reakcí (Reactions) a adekvátně tak vyjádřit své pocity či obavy.

Seznam oblíbených snových míst – Možnost dát si šlofíka a navštívit jiné ostrovy ve svých snech byla představena již toto léto v rámci letního updatu. Nyní budou mít hráči možnost tvořit seznam svých oblíbených ostrovů, na které se chtějí ve svých snech vydat, díky čemuž bude snazší je kdykoliv znovu navštívit.

Aktualizace služby NookLink– Služba NookLink dostupná v rámci aplikace pro chytré mobilní telefony Nintendo Switch Online obdrží update na začátku října. Díky této aktualizaci získají hráči možnost provádět reakce ve hře. Co takhle toho využít při této příležitosti? Další aktualizace hry Animal Crossing: New Horizons bude dostupná na konci listopadu.


DALŠÍ

CGwillWin