hw
SteelSeries predstavuje bezdrôtovú verziu Rival 3

SteelSeries predstavuje bezdrôtovú verziu Rival 3
12:47, 23.09.2020

Začiatkom tohto mesiaca sme vám priniesli komplexný test už dávnejšie vydanej hernej myšky Rival 3 od známej spoločnosti SteelSeries a dnešnou novinkou na túto skutočnosť môžeme krásne nadviazať. Máme tu totižto čerstvé ohlásenie vynovenej verzie myši radu Rival, ktorá sa dočkala onoho moderného odstrihnutia chvosta, čo však našťastie nie je prvá a posledná zmena v jej koncepte.

Klik pro zvětšení (SteelSeries predstavuje bezdrôtovú verziu Rival 3)

S prechodom na bezdrôtovú technológiu sa spája použitie úplne nového optického senzoru TrueMove Air, s ktorým automaticky prichádza vysoká úspora energie (viac než 400 hodín chodu na jedno nabitie je toho dôkazom). Ďalším argumentom na otvorenie vašej peňaženky, okrem samotného faktu ako spoľahlivé sú produkty opatrené logom SteelSeries, je automatická optimalizácia stabilného kanálu pre prenos signálu. Quantum 2.0 technológia vám zaručí automatické prepnutie na nový kanál akonáhle dôjde k degradácii signálu bez toho aby ste to reálne zaznamenali.

Pomocou USB snímaču s 2,4GHz sieťou máte k dispozícii 1000Hz polling rate a extrémne nízku odozvu 1ms. Kto by si však chcel myšku brať aj na cesty alebo spárovať s čímkoľvek ďalším, bude mu to umožnené vďaka Bluetooth 5.0. Ak vás SteelSeries Rival 3 vo svojej Wireless forme zaujala, pripravte si 59,99 euro a skočte na oficiálny web spoločnosti.


DALŠÍ

CGwillWin