Detaily ohledně vydání RIDE 4

Detaily ohledně vydání RIDE 4
18:38, 16.09.2020

Společnost Milestone oznámila, že RIDE 4, nejnovější kapitola oblíbené značky pro milovníky dvou kol, vyjde na PlayStation®5 a Xbox Series X 21. ledna 2021. Hráči, kteří si koupí verzi hry na PlayStation®4, si budou moct stáhnout verzi na PS5™ bez dodatečných poplatků až do 30. dubna 2021, a to včetně již zakoupených DLC. Hráči, kteří si zakoupí verzi hry pro Xbox One, si budou moct automaticky stáhnout verzi hry pro Xbox Series X bez dodatečných poplatků díky funkci Smart Delivery.

Parametry obou nových konzolí nabízejí úžasné možnosti pro závodní značku jako RIDE, kde hráči očekávají, že zažijí vzrušení z jízdy na motorce o síle 200 koní v dynamických a adrenalinových závodech po celém světě. Hráči si nyní budou moct užít plynulejší a nablýskanější hratelnost se 60 PFS v rozlišení až 4K. To znamená, že si užijí své oblíbené motorky v té nejvyšší kvalitě shaderů a textur a s dosud nevídanou úrovní detailů motorek i prostředí. Jejich jízdní zážitek bude extrémně přesný a přirozený. Díky dodatečnému výkonu konzolí nové generace budou všechny závody online i offline ještě více strhující, přičemž o vítězství bude soutěžit 20 jezdců.

Fanoušci RIDE 4 na PS5™ si užijí pokročilý hmatový feedback PS5 DualSense, který jim umožní pocítit vibrace motocyklu, jako kdyby byli v ulicích. Páčky pro brzdu a plyn budou mít vlastní odpor, který nabídne stejný pocit jako při skutečném řízení. Díky novému SSD se výrazně zkrátí načítací doba, což znamená kratší čekání před každým startem, ale také lepší herní zážitek během závodů – a to díky tomu, že umožní mnohem rychlejší streamování textur, takže se hráči budou moct ponořit do připravených prostředí, zatímco jimi budou projíždět rychlostí 300 km/h.

V rámci vývoje RIDE 4 se studio Milestone spojilo se dvěma nejslavnějšími značkami ze světa na dvou kolech: Yamaha Motor a Bridgestone. Yamaha Motor, hlavní partner Milestone pro RIDE4, bude rovněž uvedena na steelbooku krabicové speciální edice RIDE 4, jež bude věnována ikonické Yamaze R1 2020 a která rovněž umožní přístup k Season Passu.

Paolo Pavesio, ředitel marketingu a motosportu v Yamaha Motor Europe, prohlásil: „Díky Milestone a RIDE 4 jsme udělali velké kroky nejen vstříc našim fanouškům a zákazníkům, ale také vstříc milovníkům motorek jako takových. Pro nás jako společnost je důležité podporovat vášeň a otevřít naši rodinu všem, jejichž srdce túrují ve stejném rytmu jako ta naše, a to pomocí online zážitku, jenž slouží jako vstupní brána ke ‚skutečným‘ motorkám. Nakonec jde o různé vyjádření téže emoce, takže není náhoda, že Yamaha patří mezi průkopníky esportovního světa, kteří šíří naše jedinečné závodní DNA. V tomto důležitém roce, kdy slavíme 65. výročí, jsme si vybrali Milestone – partnera, který sdílí naše hodnoty a vizi plné inovace a adrenalinu – abychom posunuli hru na novou úroveň a dokázali, že jsme na jednu stranu hrdí na svůj odkaz, ale na druhou se těšíme na dalších 65. let… přinejmenším! Upřímně se nemůžu dočkat, až si na své konzoli zahraju RIDE 4.”

„Jakožto celosvětový vůdce motocyklových řešení Bridgestone vždy vyznával ducha skutečných závodníků a podporoval je produkty a technologií, ať už cestují na motorce, užívají si krásnou scenérii, nebo závodí na trati v rychlosti 300 km/h,“ dodal Nico Thuy, šéf motocyklového obchodu v Bridgestone EMIA. „Toto partnerství s Milestone a RIDE 4 nám dává příležitost dostat se ještě blíž k této vášnivé komunitě a dovolit jí vychutnat si naše rozsáhlé portfolio prémiových motocyklových pneumatik, ať už budou soutěžit online, nebo budou relaxovat ve virtuálním světě.“

Předobjednávky RIDE 4 už jsou v plném proudu. Každý, kdo si předobjedná standardní edici na PS4™ a Xbox One, obdrží bonusový balíček se 2 ikonickými motorkami, 5 novými událostmi a 1 dodatečným úspěchem/trofejí. Speciální edice bude kromě samotné hry obsahovat také steelbook a Season pass, který postupně odemkne 65 exkluzivních motocyklů, 2 nové tratě a 150 nových soutěží.

RIDE 4 vyjde 8. října 2020 na PlayStation®4, Xbox One a Windows PC/STEAM a 21. ledna 2021 na PlayStation®5 a Xbox Series X.


DALŠÍ

CGwillWin