Jason Momoa v Zaklínačovi, nakrúcanie na Slovensku a v Česku je ohrozené

Jason Momoa v Zaklínačovi, nakrúcanie na Slovensku a v Česku je ohrozené
18:35, 09.09.2020

Nakrúcanie druhej série pre seriálovú adaptáciu knižných románov Wiedzmin z pera Andrzeja Sapkowského sa pre celosvetovú pandémiu rozbieha skutočne pomaly. Netflix sa s celým štábom momentálne nachádza v Anglicku, kde už padli nejaké tie klapky, avšak na finálny produkt si pochopiteľne budeme musieť počkať až do konca budúceho roka (dúfajme v tento scenár). Okolo produkcie však začali kolovať dosť zaujímavé a pre nás aj trocha negatívne správy.

Začnem tou zlou. Pôvodné a reálne plánované využitie prírody v Českej a Slovenskej republike je aktuálne údajne ohrozené a to z dôvodov komplikovaného presúvania medzi štátmi (hurá Covid). Hlavná producentka si totižto začala prezerať nové lokácia na území Veľkej Británie kde na severe našla adekvátnu verziu historického zámku/hradu podobného vízie Kaer Morhen z kníh. Práve tam v druhej sérii zavítame viac než len na pár minút s čím sa spája aj ďalší výskum Netflixu na území Walesu. Táto časť by náš kraj mohla nakoniec ochudobniť o účasť na produkcii najsledovanejšieho seriálu stanice Netflix, avšak na oficiálne vyjadrenie kompetentných si ešte budeme musieť počkať.

Tou druhou a oveľa zaujímavejšou správou je špekulácia o naverbovaní ďalšej veľkej hviezdy formátu Jason Momoa. Slávny Aquaman má vraj už zmluvu na nakrúcanie pripravenú na stole a všetko je vo fáze príprav. Sám Jason navyše zdieľal vytvorenú koláž kde je bok po boku s Geraltom a filmovým kolegom Henry Cavillom. Aj ten mu na základe ich priateľstva mohol celú vec jednoducho naservírovať, zvlášť teraz kedy si za zárobok v televíznej produkcii nechajú aj takéto esá takpovediac radi koleno vŕtať. Čas ukáže.


DALŠÍ

CGwillWin