Sherlock Holmes Chapter One sa odhaľuje

Sherlock Holmes Chapter One sa odhaľuje
18:02, 31.08.2020

Je to len pár dní čo sme vám priniesli tak trocha srdcervúcu správu okolo ďalších problémov talentovaného štúdia Frogwares Games z Ukrajiny a už tu máme ďalšiu novinku priamo z ich dielne. Tentokrát však nebude reč o súdoch a ťahaniciach s nekorektnými vydavateľmi, tentoraz totižto ide o prezentáciu avizovanej novej časti detektívnej série Sherlock Holmes, ktorú vo Frogwares podaní všetci dobre poznáme a milujeme.

Úvodná kapitola herného spracovania univerza o najslávnejšom detektívovi všetkých čias, samozrejme z pera Arthura Conana Doyla, nás v roku 2021 zavedie priamo k zrodu tejto legendy. Na ostrove plnom bizarných zločinov si natrénujeme geniálnu dedukciu a obrúsime nezameniteľný vtip, to všetko po boku milovaného spoločníka a lekára Johna Watsona.

Hráči sa môžu tešiť na neustále balansovanie medzi zákonom a skutočným právom, čo v sociálnej a ekonomickej nerovnosti spomínaného exotického ostrova dáva priestor na interaktívnu dilemu. Autori momentálne plánujú hlavnú dejovú linku s časovou osou okolo 15 hodín a kompletné prejdenie v rozmedzí od 30 do 40 hodín. Vydanie spadá do súčasných herných platforiem ako aj prichádzajúceho next-genu a ak všetko pôjde dobre, dočkáme sa ďalšej kvalitnej hry v podaní štúdia s žabou v logu.


DALŠÍ

CGwillWin