The Last of Us Part II zvyšuje náročnosť

The Last of Us Part II zvyšuje náročnosť
18:28, 11.08.2020

Druhý diel série The Last of Us už pomaly ale isto takzvane upadá do úzadia a Naughty Dog sa už nemusí venovať nezmyselnej vlne nenávistných komentárov na ich dielo a skôr sa môžu sústrediť na nový obsah. Ten aktuálne prichádza s balíčkom opráv (od 13. 8. 2020) aby do základu integroval novú úroveň náročnosti s názvom Grounded. Tá bola ostatne aj súčasťou prvej časti a prinášala najvyššie možné limity odolnosti u umelej inteligencie, najmenšie porcie všetkých zdrojov a samozrejme aj vypnutie akýchkoľvek pomocníkov (HUD, sluch, automatické ukladanie pozície).

Ak si Grounded skombinujete aj so zapnutím permanentnej smrti po prvej strate života, máte zarobené na potencionálny výlet na psychiatriu. Ta či onak, okrem trofejami podporeného režimu Grounded, vám tento 0,5 GB balíček prinesie aj obrovský zástup opráv v zmysle technickej stránky a obrovské možnosti nastavenia. Do poslednej menovanej kategórie spadá mierenie, odposluch, šplhanie a tak ďalej a tak podobne.

Komu by potom štandardná vizuálna stránka prišla príliš fádna, vývojári mu umožňujú aktivovať niekoľko zaujímavých filtrov a dokonca aj tradičné cheaty. Spomalenie pri mierení, neobmedzená munícia, zrkadlový svet, one shot one kill, vtipné hlasy hercov atď.


DALŠÍ

CGwillWin