Death Stranding dostává podporu technologie NVIDIA DLSS 2.0

Death Stranding dostává podporu technologie NVIDIA DLSS 2.0
02:08, 06.07.2020

PC verze Death Stranding, která vyjde 14.7.2020, bude využívat technologii NVIDIA DLSS 2.0. Majitelé GPU GeForce RTX, které jako jediné na trhu tuto funkci podporují, se mohou těšit na výrazné zvýšení výkonu při jejím zapnutí. Získají 100+ FPS při rozlišení 1440p nebo hladkých 60+ FPS ve 4K na všech GPU GeForce RTX.

Death Stranding je jedním z neúspěšnějších titulů poslední doby a vzbudil řadu pozitivních ohlasů mezi fanoušky i odbornou kritikou. Stojí za ním legendární herní vývojář Hideo Kojima se svým studiem Kojima Productions.

„Death Stranding již má pověst hry s ohromující vizuální stránku, ale NVIDIA DLSS 2.0 pomáhá učinit z jejího PC debutu něco výjimečného. Mimořádný výkon, který NVIDIA DLSS 2.0 do Death Stranding přináší, umožňuje hráčům plně využít obrovský grafický potenciál PC platformy a dosáhnout vyššího nastavení grafiky i rozlišení. Tím naplňuje vizi, kterou pro tuto hru máme,“ říká Akio Sakamoto, CTO Kojima Productions.

Death Stranding běží na Decima Engine společnosti Guerrilla Games, který se tak stává nejnovějším herním enginem využívajícím výhod NVIDIA DLSS 2.0. Jde o další významný titul podporující technologii DLSS, což jen ilustruje důvěru, jakou do ní vývojáři vkládají.


DALŠÍ

CGwillWin