Werewolf the Apocalypse - Earthblood na videu

Werewolf the Apocalypse - Earthblood na videu
09:15, 25.06.2020

Opäť dnes musíme doháňať nejaké tie resty a znova sa, preto vrátime k stále prebiehajúcemu digitálnemu eventu Summer Game Fest. Prostredníctvom neho spoločnosti Nacon a Cyanide vcelku pekne pripomenuli vývoj akčnej RPG zo sveta fiktívneho univerza World of Darkness (spadá tam aj papierová verzia Vampire: The Masquerade), ktorá je vo vývoji pre PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood by mal stíhať ešte tento rok a v zmysle príbehu chce ponúknuť osud Cahala, eko-teroristického vlkodlaka, ktorý bol vykázaný z kmeňa vlastnej rasy, aby bojoval proti spoločnosti Pentex a proti globálnemu znečisteniu, ktoré táto firma svojou produkciou spôsobuje. Ako Cahal, si postupne prejdete oblasťami na americkom severozápade a z pohľadu tretej osoby budete meniť ľudskú podobu na vlka ako aj vlkodlaka. Každá jedna takáto forma vám pochopiteľne otvorí nové a špecifické schopnosti, ktoré musíte aplikovať v boji a aj pri prechode náročným terénom.

Menšia zaujímavosť priamo z vývoja. O dizajn hry sa postará duo Jacek Brzezinski a Artur Ganszyniec, ktorých rukopis silno ovplyvnil prvý diel legendárnej trilógie The Witcher. To však nie je vôbec jediné zrnko popularity z ich rúk, ostatne pracovali aj na tituloch Dying Light a Hitman. Ich vôbec posledným projektom sa stal unikátny Wanderlust: Travel Stories. Zdá sa teda, že vývoj Werewolf the Apocalypse - Earthblood je zatiaľ v dobrých rukách a keďže celé univerzum World of Darkness si zaslúži rozvíjať svoje RPG chápadlá aj v interaktívnej video forme, práve táto hra by sa mohla stať istým unikátom. Budeme držať vývojárom palce a zatiaľ sledovať podarený CGI klip nižšie.


DALŠÍ

CGwillWin