Bloodstained: Curse of the Moon dostane druhú časť

Bloodstained: Curse of the Moon dostane druhú časť
09:10, 24.06.2020

Včera sa na štart akýchsi neoficiálnych pretekov okolo digitálnych eventov pre rok 2020, postavil ďalší účastník, a to tentokrát New Game Plus Expo. Jeho kompozícia sa od iných pochopiteľne nijako neodlišovala a tam, kde sa práve do éteru nepúšťal nový trailer na ešte neoznámenú hru, sa naopak o iných projektoch aspoň diskutovalo. Keďže na akcii odznelo pomerne dosť zaujímavého obsahu, bude nášmu spravodajstvu nejaký čas trvať, než sa tou porciou poriadne preberieme. Začnime rovno trocha neočakávaným oznámením.

Bloodstained: Ritual of the Night, ako veľkolepý návrat legendárneho autora najlepších častí série Castlevania (Koji Igarashi), nechá vzniknúť aj druhý diel akejsi svojej retro podsekcie Curse of the Moon. Ten dostal prostú číslovku "2" a potvrdené platformy v podobe PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Dátum vydania zatiaľ pochopiteľne nemáme, každopádne japonské štúduo Inti Creates, v ktorom je sám Koji šéfom, má už všetko dostatočne pripravené na vývoj nového príbehu ako aj obsahu, s čím vás oboznámi sám autor prostredníctvom videa nižšie. Koncepčne sa nič nemení, opäť ostávame na vlne akčnej plošinovky s RPG schémou, ktorú poháňa klasický 2D pixelart.

Zatiaľ teda, čo si Konami vo svojej nepochopiteľnej stagnácii voči vlastným legendám vydáva nejaké pachinko automaty, sa do práce musia vrhať osvedčené mená Kojiho formátu.


DALŠÍ

CGwillWin