Bizarne pôsobivý The Eternal Cylinder

Bizarne pôsobivý The Eternal Cylinder
18:55, 15.06.2020

V posledných rokoch sa možno tých surreálnych herných produkcií urodilo viac než v minulosti, ale len máločo v tomto smere dokáže prekonať nedávno ohlásený projekt The Eternal Cylinder. O vývoj sa stará indie spoločnosť ACE Team z Čile, ktorá aj za podpory známeho vydavateľa z Good Shepherd Entertainment, plánuje priniesť skutočne divokú zmes bizarnosti a surreálna. Stane sa tak už v priebehu tohto roka a to vo verziách pre PC (Epic Game Store), PlayStation 4 a Xbox One.

Ak by vám spomínaná firma z mesta Santiago evokovala niečo povedomé, určite vás navediem na ich rovnako šialenú sériu Rock of Ages, ktorá v sebe kombinuje koncept pretekania a klasického tower defense. ACE Team mimochodom v súčasnosti pripravuje už tretí diel tejto viac ako populárnej značky a určite o nej na našom webe ešte budete počuť, keďže oficiálne vychádza 21. 7. 2020 a to na všetky dostupné platformy.

Vráťme sa teraz späť do sveta The Eternal Cylinder. Tu sa koncepčne pohybujeme vo vodách survival adventúrky, ktorú však len ťažko odlíšite od akejkoľvek konkurencie. Ostatne stačí si len pozrieť najnovší trailer nižšie, alebo sa prípadne prihlásiť na plánovaný beta test. Hlavným hnacím motorom je sledovanie roztomilých príšeriek žijúcich v bizarnom prostredí fauny a flóry nevídaných rozmerov a variácií. Jedného dňa sa však na ich domovskú planétu vznesie akýsi valec plný ohňa a deštrukcie, pred ktorým je nutné utekať do bezpečia. Tu nastupujú vaše odhodlané prsty, aby pomocou čiastočného kanibalizmu pomohli spomínaným bytostiam uniknúť pred istou skazou. Pointa hrateľnosti totižto spočíva v požieraní ostatných bytostí a získavaní nových schopností. Tie vám následne umožňujú putovať cez zložitý terén a dosiahnuť svoj cieľ.


DALŠÍ

CGwillWin