Mafia Trilogy bola predstavená, dočkali sme sa CZ dabingu?!

Mafia Trilogy bola predstavená, dočkali sme sa CZ dabingu?!
18:03, 19.05.2020

Tak ako spoločnosť 2K sľúbila ešte minulý týždeň, presne na dnes, si pre nás nachystala vypustenie finálnych informácií okolo série Mafia. Jej celá trilógia totižto aktuálne prichádza v dosť chaotickej publikácii a tak je určite dobré vám celkovú situáciu trocha osvetliť.

Mafia 1: Definitive Edition

Začnime vôbec tým najdôležitejším, teda prvou časťou tejto pre nás nesmierne špecifickej značky. Spoločnosť Cenega nás informovala, že vydanie tohto kompletného remake prevedenia bolo naplánované na 28. 8. 2020 a to vo verziách pre PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hra prešla novou grafickou úpravou, pridaným dejovým obsahom, prepracovanými dialógmi ako aj hudbou samotnou. O špecifický CZ dabing však neprídete, keďže ten bol znova nahratý, len teraz presne nevieme, či rovnakými hercami, alebo len pomocou novej technológie.

Mafia 2: Definitive Edition

Pokračujeme druhou časťou série, ktorej autorom je z väčšej časti sám Daniel Vávra, aj keď u dvojky už viacmenej pripravil len scenár. Tá vychádza paradoxne už dnes, teda 19. 5. 2020 a rovnako tak ako prvý diel, ponúkne českú lokalizáciu formou textu ako aj dabingu. Nejde však o plnohodnotný remake ale v úvodzovkách len remaster, ktorý obdržal značnú grafickú úpravu a v predaji bude/je za 30 Eur (jednotka vás bude stáť o desať euro viac).

Mafia 3: Definitive edition

Na dnes, teda na 19. 5. 2020, bola rovnako naplánovaná premiéra definitívnej edície dvojky, ktorá vás (v prípade ak hru nevlastníte na Steame, PlayStation Store či Xboxe) oberie o 30 Eur. Táto verzia už pochopiteľne neponúka možnosť dabingu, ale len textovej lokalizácie do CZ jazyka.

No a teraz trocha rozsekneme to klbko. Ak nevlastníte nič z celej IP Mafia, hodí sa vám vhod kúpa celkovej digitálnej trilógie za 60 Eur. Jej zaobstaraním si automaticky stiahnete druhý a tretí diel s tým, že jednotka na vás pochopiteľne počká až do 28. 8. 2020. Všetky tri hry majú potom spoločné bonusy okolo DLC predmetov. Kto by mal chuť len na fyzické médiá, musí počkať na ôsmy mesiac tohto roka, kedy sa celá kolekcia začne predávať v tradičnej forme.


DALŠÍ

CGwillWin