V neděli odstartuje 4. Virtual Race v MotoGP

V neděli odstartuje 4. Virtual Race v MotoGP
18:00, 15.05.2020

Po úspěchu Virtual Race 3, kolem kterého vzniklo dalších 1000 částí digitálního obsahu, jenž získal 81 milionů impresí, přinášíme novinky o Virtual Race 4, který se bude konat 17. května v 15:00 SELČ.

Jedenáct závodníků MotoGP, mezi které budou patřit Marc Marquez, Valentino Rossi a Maverick Viñales, bude hrát na okruhu Misano World Circuit Marco Simoncelli z MotoGP20.

Úplně poprvé v rámci Virtual Race Season zde budou i závodníci MotoE, jako třeba vítěz světového poháru FIM Enel MotoE™ 2019 Matteo Ferrari (Trentino Gresini MotoE) a nováček v této třídě Dominique Aegerter (Dynavolt Intact GP), kteří se spolu utkají v MotoGP19. Závod MotoGP™ bude mít devět kol (35 % délky závodu) a MotoE™ se pojede na pět kol (50 % délky závodu).

Před závodem se budou opět vysílat sestřihy z kvalifikace, která rozhodla o umístění na startovní čáře.

Mezi mediální partnery, kteří budou přenášet záběry ze závodu, patří Sky Italy, Canal+ ve Francii, DAZN (ve Španělsku, Itálii a DACHS), BT Sport v UK, ServusTV v Rakousku a Německu, Fox Asia, Fox Australia, Viasat ve Švédsku, NBC v USA, Fox Brazil a ESPN v Latinské Americe, Motorsport TV Russia, Eurosport India, TEN a SuperSport v Africe – takže tato událost bude opět globální. Závody také bude možné sledovat na Youtube kanálu pod tímto odstavcem.

Přenos Virtual Race 4 skončí živým chatem s vítězem závodu na Instagramu, přičemž rozhovor s vítězem MotoGP™ se bude vysílat na Instagramu MotoGP™ v 16:30 (SELČ) a s vítězem MotoE™ v 17:00.


DALŠÍ

CGwillWin