Scarlet Nexus bude prvou next-gen JRPG značkou?

Scarlet Nexus bude prvou next-gen JRPG značkou?
12:43, 11.05.2020

Vráťme sa teraz o pár dní do minulosti a špeciálne k eventu Xbox 20/20, ktorý nás svojou prvou časťou oboznámil s hutnou dávkou hier z produkcie tretích strán, ktoré sa stanú súčasťou konzole Xbox Series X. Medzi prezentovanými titulmi sa zjavil aj projekt od Bandai Namco Entertainment, ktorý chce pod názvom Scarlet Nexus uzurpovať post vôbec prvej Japan-RPG značky vydanej prostredníctvom next-gen platforiem. Mimo toho hru môžete očakávať aj na PlayStation 4, Xbox One a PC (Steam).

V ďalekej budúcnosti sa v ľudskom mozgu podarí objaviť mimo zmyslový hormón, ktorý ľuďom poskytuje nadprirodzené schopností a mení svet, tak ako ho poznáme. Keď ľudstvo náhle vstupuje do tejto novej éry, objavuje sa skupina mutantov verejne známych ako "Others", ktorý začnú zostupovať z oblohy s hladom po ľudských mozgoch. Jediná záchrana pred kapituláciou zeme spočíva v mobilizácii nového druhu ľudskej rasy, ktorá si s mimozemským protivníkom dokáže poradiť. Od toho osudného momentu boli takzvaný "psycho ľudia" vyhľadávaní pre svoj talent a boli prijatí do špeciálnej jednotky určenej na záchranu nášho genofondu.

Za vývojom Scarlet Nexus stoja autori série Tales of, ktorý tak majú obrovský potenciál priniesť nám do rúk poriadne kvalitnú JRPG produkciu, produkciu čo je schopná očariť nie len príbehom a technickou stránkou ale hlavne hrateľnostou. Na výsledok si ale musíme počkať do konca tohto roka.


DALŠÍ

CGwillWin