Horor Maid of Sker pozná svoj dátum

Horor Maid of Sker pozná svoj dátum
18:14, 28.04.2020

Spoločnosť Wales Interactive, ktorú by ste mohli poznať vďaka hrám ako Don’t Knock Twice, The Bunker a The Complex si už netrpezlivo brúsi zuby na peňaženky všetkých milovníkov žánru survival horor. Práve pre nich totižto pripravili Maid of Sker, výlet do roku 1898 a reálneho hotelu Sker, ktorý je dodnes zásadnou súčasťou Welšského folklóru a rozhodne nejde o niečo romantické.

O scenár sa v tomto prípade postaral autor dejovej linky v podarenom indie horore SOMA, ktorý prekvapil v roku 2015. Z jeho pera nás však tentokrát čaká tragický príbeh slečny, ktorú otec zamkol vo svojej izbe kde následne skonala, údajne na základe zlomeného srdca. Ako už tušíte, celé sa to udialo v spomínanom hoteli Sker. Celú atmosféru tak autori opisujú ako zmes psychologickej, gotickej a britskej hrôzy, o čom vás presvedčí trailer nižšie.

Teraz už len s radosťou, keďže spadám do cieľovej skupiny tejto značky, upresním dátum vydania. PC, PlayStation 4 a Xbox One sa dočká v priebehu siedmeho mesiaca tohto roka. Naopak Nintendo Switch si bude musieť počkať až opadnú prvé listy, teda na obdobie jeseň/zima.


DALŠÍ

CGwillWin