Deadly Premonition 2 má podtitul a dátum vydania

Deadly Premonition 2 má podtitul a dátum vydania
15:50, 28.04.2020

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise, vysnená hra mnohých z nás (postihnutých láskou ku jednotke) sa dnes skompletovala. Máme tu trailer, máme tu hrubú dejovú linku, máme tu mená strojcov a ostáva aj exkluzivita pre Nintendo Switch.

Práve prostredníctvom tohto systému sa bude možné vrátiť do úlohy Francisa York Morgana, ktorý tentokrát vyšetruje vraždy vo fiktívnom mestečku Le Carré. V skutočnosti ale hra pojednáva o pokračovaní vyšetrovania zločinov, do ktorého je zapojené duo agentov (Davis a Jones) a celá sekcia s "Yorkom" je tak spracovaná formou prekladania udalostí pred a po jednotke (bizarný scenár sme tak trocha čakali). Stále však ostávame v žánre, ale mení sa pochopiteľne vývojárske zázemie, pôvodných Access Games tu totižto strieda štúdio TOYBOX Inc. avšak vydavateľ v podobe Rising Star Games ostáva.

Aj keď už pod projektom nie je podpísaný Hidetaka Suehiro aka Swery65, stále dúfame v rovnako kvalitnú mysterióznu open world adventúrku a to aj s prvkami survival hororu. Nebudem vás už ďalej napínať, viac si aj tak povieme neskôr v recenzii a rovno vás pozvem na trailer nižšie. Zabudol som na niečo?! Hej, dátum. Ten bol stanovený na 10. 7. 2020 a opakujem, ide o exkluzivitu na systém Switch.


DALŠÍ

CGwillWin