Horizon Zero Dawn 2 má být monstrózní

Horizon Zero Dawn 2 má být monstrózní
17:24, 25.04.2020

Vzpomínáte si na neohroženou dívčinu Aloy? Stačí zavřít oči a celý ten zážitek je zpět. Musím přiznat, že Horizon Zero Dawn byla opravdu jedna z těch lepších exkluzivit, které nám Sony naservírovala. Přesněji řečeno Guerrila Games.

V posledních hodinách zahraniční server VideoGamesChronicle přišel s informací o tom, že na druhém díle se začalo pracovat ihned po vydání prvního dílu. A dle původních plánů hra měla vyjít ještě na současné generace konzolí. Což však již nyní naplatí, protože hra vyjde až na PlayStation 5.

Dle VideoGamesChronicle má být svět doslova až gigantický a hráči dostanou větší možnosti prozkoumávat jej ve větší svobodě než v prvním díle. Osobně si musím vždycky povzdechnout nad frázemi tohoto ražení, tedy: "herní svět bude největší apod." Sice je fajn, že herní svět bude velký, ale obávám se, aby i jeho náplň byla bohatá a smysluplná. Třeba první díl Horizon Zero Dawn mi velikostí světa úplně bohatě postačoval.



Další spekulace se týkali i možné kooperace. Zda půjde o povinnou součást příběhové linie nebo jen doprovodnou a nepovinnou kratochvíli ještě nevíme, ale určitě to zní jako zajímavý nápad.

A poslední věcí, o které se též spekuluje je fakt, že Sony má z touto značkou velké plány a považuje jí za jednu z vlajkových lodí PlayStationu. A mohlo by se klidně i stát, že by se Horizon Zero Dawn mohlo stát pořádnou trilogií.

DALŠÍ

CGwillWin