hw
Acer predstavil nové prenosné herné mašiny

Acer predstavil nové prenosné herné mašiny
17:36, 02.04.2020

To, že náš web si spoluprácu so spoločnosťou Acer neskutočne váži, vám musí byť jasné hlavne z prierezu nášho spravodajstva, v ktorom s nesmiernou radosťou informujeme o ich novinkách a zároveň ich v rovnakej miere aj radi testujeme. Už teraz sa preto tešíme na aktuálne odprezentované duo Predator Triton 500 a Nitro 5, ktoré už čoskoro doplní dizajnom nadčasové prenosné herné počítače od Aceru. Hlavná pointa? Integrácia Intel Core desiatej generácie. Viac o cene ako aj presnom dátume spustenia predaja nájdete v tlačovej správe nižšie.

Klik pro zvětšení (Acer predstavil nové prenosné herné mašiny)

Acer představil nové herní notebooky Predator Triton 500 a Nitro 5 poháněné nejnovějšími procesory Intel Core 10. generace
  • Predator Triton 500 je také vybaven nejnovějšími grafikami až NVIDIA® GeForce® RTX 2080 SUPER
  • Oba nové notebooky Predator Triton 500 a Nitro 5 jsou vybaveny procesory Intel® Core™ 10 generace, nejnovějšími grafikami NVIDIA® GeForce RTX SUPER a GTX.
  • Současně se mohou pochlubit displejem s odezvou pouhé 3 ms a obnovovací frekvencí až 300 Hz1 u Triton 500 či až 144 Hz1 u Nitro 5
  • Predator Triton 500 je výkonný herní notebook, který je ideální pro ty, kteří streamují nebo potřebují upravovat a vytvářet videa na cestách
  • Acer Nitro 5 dokazuje, že pro pořízení herního notebooku není nutné vyloupit banku. Je nabitý výkonem, který hráči potřebují pro ponoření se do hry
  • Klik pro zvětšení (Acer predstavil nové prenosné herné mašiny)

    Společnost Acer dnes představila své nové herní notebooky Predator Triton 500 a Acer Nitro 5. Kromě významného posunu v oblasti výkonu chlazení přicházejí oba notebooky s nejnovějšími procesory Intel Core 10. generace a nově představenými grafikami NVIDIA GeForce RTX SUPER a GTX.

    „Kromě osazení nejnovějšími procesory a grafikami jsme letos sáhli také po vzrušující plošné aktualizaci notebooků Predator Triton 500 a Acer Nitro 5,“ řekl James Lin, generální ředitel divize notebooků, IT produkty Business, společnost Acer. „Nejdůležitější je, že jsme vyžili novou technologii chlazení, která udržuje zařízení v chladu, takže si mohou hráči vychutnat výkonnostní vylepšení nejnovější křemíkové technologie skutečně naplno.“
    Predator Triton 500 – Dokonale chlazený špičkový výkon

    Predator Triton 500 je poháněn nejnovějšími procesory Intel® Core™ určenými pro vysoce výkonné notebooky a až grafikami NVIDIA® GeForce RTX 2080 SUPER™ nebo 2070 SUPER s Max-Q designem. Dokáže tak zvládnout i ty nejnáročnější výzvy. Kromě toho se může pochlubit až 7,5 hodinami výdrže na baterii pro působivou produktivitu práce, díky čemuž je tento notebook vynikající volbou pro pracující profesionály, kteří si chtějí zahrát také nějakou hru. Jeho špičkový 300Hz IPS panel s 3ms overdrive odezvou zobrazuje veškerou akci s plynulými a živými detaily. Pokrývá 100 % barevného prostoru sRGB při širokých pozorovacích úhlech. Technologie NVIDIA G-SYNC™ eliminuje roztrhávání obrazu a minimalizuje jeho zpoždění.

    Predator Triton 500 je vybaven bezdrátovým adaptérem Killer™ Wi-Fi 6 AX1650i, síťovým řešením E3100G a softwarem Control Center 2.0 pro dosažení nové úrovně kvality síťového připojení. Zajišťuje, že budou mít aplikace kriticky závislé na rychlosti připojení zaručenu dostatečnou propustnost. Všechen tento výkon je spoután do pouhých 17,9 mm tenkého a 2,1 kg lehkého celokovového těla s úzkými rámečky a 81% poměrem velikosti obrazovky k tělu. Notebook je vybaven až 32 GB paměti DDR4 a až 2TB NVMe SSD v režimu RAID 0.

    Vortex Flow: Vlastní technologie chlazení

    Predator Triton 500 se může pochlubit technologií Acer Vortex Flow, což je nová vlastní konstrukce společnosti Acer se třemi ventilátory strategicky umístěnými v těle notebooku, které společně pracují na zvýšení míry proudění vzduchu při současném snížení hlučnosti. To je dále vylepšeno technologií CoolBoost™, která pro dosažení lepšího výkonu zvyšuje otáčky ventilátorů. Hráči mohou monitorovat teploty notebooku a regulovat otáčky ventilátorů pomocí uživatelského rozhraní PredatorSense.

    Inovativní systém chlazení tohoto notebooku také využívá celokovový ventilátor AeroBlade™ 3D čtvrté generace, který byl speciálně navržen pro maximalizaci proudění vzduchu a snížení hluku. Zoubkované hrany, křidélka a zakřivená žebra přinášejí až 45% zvýšení proudění vzduchu. Díky přidání pěti heatpipe do této kombinace získává letošní Predator Triton 500 o nekompromisních 33 % lepší výkon chlazení, než jeho protějšek z roku 2019.

    Acer Nitro 5

    Notebook Acer Nitro 5 je osazen procesorem až Intel® Core™ i7 desáté generace s taktem 5 GHz a grafikou GeForce RTX 2060 nebo nejnovější GeForce GTX 1650Ti či 1650. Je dodáván s až dvěma M.2 PCle SSD a 1TB HDD1 a až 32 GB paměti DDR4 RAM ve dvou uživatelsky přístupných SO-DIMM slotech. Hráči u Acer Nitro 5 2020 ocení především vylepšený obraz jeho 15,6" Full HD IPS displeje. Modely s obnovovací frekvencí 144 nebo 120 Hz 1 a dobou odezvy 3 ms umožňují hraní bez rozmazání obrazu, který ožívá na LCD panelu tohoto notebooku se 72% pokrytím barevného prostoru NTSC a jasem 300 nitů2.

    Acer Nitro 5 přichází s několika vylepšeními chlazení, aby maximalizoval jeho účinnost i při velké zátěži. Je vybaven chladicím systémem se dvěma ventilátory, který využívá strategicky umístěné otvory pro nasávání i výdech vzduchu a čtyři větrací otvory k dosažení celkového zlepšení výkonu chlazení oproti modelu 2019, a to o 25 %. To je dále optimalizováno technologií CoolBoost™, která dokáže zvýšit rychlost otáček ventilátoru o 10 % a účinnost chlazení procesoru/grafiky o 9 %. Novinkou u letošního modelu jsou také síťové adaptéry Intel Wi-Fi 6 AX201 (802.11ax) a Killer Ethernet E2600 zvyšující výkon i stabilitu sítě, čímž hráčům umožňují plné využití všech vylepšení chlazení.

    Herní notebook Predator Triton 500 bude v oblasti EMEA k dispozici v květnu za cenu od 1 899 €. Herní notebooky Acer Nitro 5 budou v oblasti EMEA k dispozici v květnu za ceny od 899 €. Přesné parametry, ceny a dostupnost se může lišit v závislosti na zemi prodeje. Pro více informací navštivte stránky Acer.cz.


    DALŠÍ
    
    CGwillWin