Mortal Shell je akčná RPG inšpirovaná univerzom Souls

Mortal Shell je akčná RPG inšpirovaná univerzom Souls
09:41, 02.04.2020

Aj cez isté pochopiteľné antipatie mnohých hráčov, sa séria Souls od FromSoftware stala celosvetovo populárnou a teda aj neskutočne ziskovou. Aj vďaka tejto značke si tak dnes delíme pojem akčných RPG na tie kde sa nezomiera ako na bežiacom páse a úplne naopak. Ďalším projektom hodeným do tohto pléna, je aktuálne predstavený Mortal Shell (PC, PS4, XOne), ktorý sa kompletnou inšpiráciou v hardcore sérii Souls vôbec netají, ba naopak, ju vedome priznáva.

Za vývojom tejto temnej fantasy pritom stoja veteráni s mnohými skúsenosťami z vývoja AAA hier minulosti, ktorým ich láska k IP Souls prišla ako to pravé palivo, vďaka čomu má Mortal Shell vo finále ponúknuť niečo jedinečné. Iste, ak patríte rovnako do kategórie milovníkov spomínanej tvorby japonskej firmy FromSoftware, musíme očakávať hlboký systém vývoja hlavnej postavy ako aj prepracované mechaniky v zmysle boja. To všetko autori z firmy Playstack sľubujú a navyše, k tomu chcú prihodiť aj svoju vlastnú invenciu.

V čom to má spočívať? Osobne úplne neviem na túto otázku teraz odpovedať, keďže z dostupných materiálov sa hra Mortal Shell tvári po všetkých stránkach ako ďalší Dark Souls s vylepšenou technickou stránkou. Tak či onak, vydanie je plánované na tretí kvartál tohto roka a ak by ste mali záujem sa prihlásiť do pripravovaného beta testu, určite sledujte oficiálny Discord účet vývojárov. No a to najlepšie na záver, máme tu prvý a musím povedať že podarený trailer.


DALŠÍ

CGwillWin