hw
Čaká nás hromada Super Mario hier a to jak nových tak aj starých

Čaká nás hromada Super Mario hier a to jak nových tak aj starých
13:21, 31.03.2020

Super Mario tento rok totižto sfúkne 35 sviečok z náramne pekne ozdobenej torty so sladkou chuťou úspechu, a pre nás to evidentne znamená nové hry. Nintendo totižto, podľa aktuálnych správ, pripravuje hneď niekoľko takýchto narodeninových darčekov, ktoré by výhradne pre majiteľov konzole Switch mali znamenať návraty starších častí, ale aj úplne nové značky.

Rôzne zdroje sa zhodujú, že konečne dozrel čas na remake vôbec prvého 3D dobrodružstva slávneho inštalatéra, teda hry Super Mario 64 z N64 a rovnako tak aj dvoch dielov série Galaxy, ktorá definovala úspech Wii. Celá táto kolekcia by mohla na trh doraziť na jednom jedinom médiu ako Super Mario All-Stars 2 a následne, by sme sa mohli dočkať ďalšieho veľkého návratu, tentokrát kooperačnej hopsačky Super Mario 3D World z WiiU.

Insider správy sa evidentne len hemžia zaujímavosťami a okrem už raz videných a hore vymenovaných projektov, by malo prísť konečne na pretras aj regulárne pokračovanie slávnej RPG Paper Mario. Nuž uvidíme, kedy veľké "N" príde s reálnym oznámením, možno už o pár mesiacov počas časového okna E3 2020, ktorá sa ale samozrejme tento rok oficiálne neuskutoční.


DALŠÍ

CGwillWin