Vydání Snowrunner, terénního zážitku příští generace, se blíží

Vydání Snowrunner, terénního zážitku příští generace, se blíží
18:18, 02.03.2020

SnowRunner, pokračování veleúspěšné hry MudRunner, obrovsky rozšiřuje a vylepšuje bezkonkurenční terénní zážitek svého předchůdce, který uchvátil přes dva miliony hráčů. Hra, kterou vyvíjí Saber Interactive a vydává Focus Home Interactive, vyjde na PlayStation 4, Xbox One a PC na Epic Games 28. dubna 2020. SnowRunner vás zavede hluboko do severoamerické a ruské divočiny, kde na vás čekají ultimátní terénní výzvy. V traileru Conquer the Wilderness se můžete podívat na rozmanitou krajinu, po které se budete řítit za volantem ikonických tahačů.

SnowRunner je dokonalý terénní zážitek, zasazený do rozlehlé Aljašky, okolí Michiganu a Tajmyru. Mezi divokými řekami, zrádným bahnem, sněhovými jazyky a zamrzlými jezery si pro vás příroda připravila výzvy po celém obrovském otevřeném prostředí.

Objevujte mapu z vyhlídkových věží, naplánujte si cestu a upravte v garáži vylepšení svých tahačů díky novým typům pneumatik, závěsům, vybavení a motorům. Zdolejte terén od blátivých údolí až po nejvyšší zasněžené vrcholky hor a splňte celou řadu úkolů. Ale dávejte pozor – kvůli zrádnému území vás od nezdaru dělí jen jeden špatný metr.

Náročnou cestu nemusíte nutně zdolávat sami. Můžete se spojit až se třemi kamarády a společně se rozhodnout, jak nejlépe vyzrajete na nové mise a výzvy – od nového budování infrastruktury přes doručování nákladů a záchranu vozidel až po klestění nových cest.

SnowRunner vyjde 28. dubna na PlayStation 4, Xbox One a PC na Epic Games Store. Předobjednejte si SnowRunner nebo SnowRunner – Premium Edition a získejte exkluzivní bonusy!


DALŠÍ

CGwillWin