Odchádza od Gears of War aby dokončil Diablo

Odchádza od Gears of War aby dokončil Diablo
05:45, 06.02.2020

Kanaďan Rod Fergusson sa po šiestich rokoch vo vedení spoločnosť The Coalition, rozhodol posunúť k novým cieľom. Človek vďaka ktorému vznikla IP Gears of War, ale aj producent podpísaný pod hrami BioShock Infinite či Unreal Tournament 3, sa po novom rozhodol vziať za kľučku od dverí legendárnej spoločnosti Blizzard Entertainment, kde sa postará o dokončenie novej časti série Diablo.

„Začal som pracovať na značke Gears of War pred viac ako 15 rokmi a od tej doby to bola číra radosť ako súčasť môjho života. Teraz je však čas na nové dobrodružstvo, “uviedol Fergusson na svojom Twitteri. "Nechávam sériu GoW v rukách skúsených vývojárov a už sa nemôžem dočkať, až si zahrám Gears Tactics, ktorý príde 28. 4."

Rod Fergusson môže prispieť k menšiemu návratu dôvery do centra značky Blizzard, ktorá to v poslednom roku nemá vôbec jednoduché a vlastnými krokmi, si pod sebou aj naďalej pília titul spoľahlivosti a exkluzívnosti. Dúfajme, že vývoj Diablo 4 tak bude pokračovať aj pod vedením spomínaného a skúseného producenta v dobrej nálade a čoskoro to pocítime prezentovanými ukážkami.


DALŠÍ

CGwillWin