The Forgotten City má ešte rok čas

The Forgotten City má ešte rok čas
12:13, 18.12.2019

Reč je samozrejme o už skôr avizovanom prerode populárneho Skyrim modusu The Forgotten City (viac než dva milióny stiahnutí), ktorý sa v roku 2020 chystá do samostatnej formy.

Pod rímskym mestom je v podzemných ruinách skryté niečo magické a nadprirodzené. Po dôkladnom pátraní, sa vám podarí objaviť staroveký portál, ktorý vás prenesie v čase o tisícky rokov do minulosti, aby ste tam prežili posledné hodiny 26 ľudí. Mytologický raj zabudnutého mesta sa môže na prvý pohľad síce zdať idylický, ale samotný občania musia dodržiavať prísne pravidlá, ktorých porušenie sa trestá zaliatím do zlata. Vašou úlohou bude riešenie hádaniek a pomalá cesta k pochopeniu celej záhady.

Tak presne túto mysterióznu dejovú väzbu sme si spomínali v úvode tohto roka bez toho, aby sme tu mali nejaký konkrétny dátum vydania. Dnes sa to však mení, keďže spoločnosť Modern Storyteller, pre ktorú to bude vôbec prvá hra v pravom slova zmysle, oznámila plán samotného vydania na zimu roku 2020, to všetko pre PC a XBox One. K tomuto ich stanovisku pripojili aj úplne nový trailer a ten nájdete nižšie.


DALŠÍ

CGwillWin