Detaily první sezóny Modern Warfare vypadájí skvěle

Detaily první sezóny Modern Warfare vypadájí skvěle
09:22, 27.11.2019

Nevím jak vy ostatní, ale já netrpělivě vyhlížím start první sezóny v Modern Warfare. Absence Prestige a různé problémy hry v multiplayeru způsobili, že jsem raději hrál singleplayer hry, namísto grindění v Modern Warfare. Když, ale koukám na to co se chystá na start první sezóny, už se nemůžu dočkat až 3. prosince skočím zpátky do hry.

V první řadě totiž dostaneme tři klasické mapy z původního Modern Warfare. Jsou jimi Crash, Vacant a Shipment, které podle mě není třeba představovat. Dále dorazí do hry nová mapa pro Ground War, která se bude odehrávat v přístavu plném nákladních kontejnerů. A navíc celkem tři mapy pro oblíbený malý mód Gunfight. Nové herní režimy (např. Infected), něco ve Special Ops, ale také dvě nové zbraně RAM-7 a Holger-26. Nesmím zapomenout na dva nové operátory.

Klik pro zvětšení (Detaily první sezóny Modern Warfare vypadájí skvěle)

To vše slibuje Activision a Infinity Ward zdarma pro všechny. Do hry přibude Battle Pass, který nahradí jakoukoliv formu Lootboxů (doufejme) a bude mít část zdarma, ale i prémiovou část. Jak bude vypadat zatím nevíme, ale hráči co nebudou platit, tak prý budou moci získat obě nové zbraně a spoustu kosmetických věcí. Zatím to zní opravdu dobře, uvidíme 3.12. až update naběhne na všech platformách zároveň.


DALŠÍ

CGwillWin