Fortnite se sezónou X mění spoustu věcí

Fortnite se sezónou X mění spoustu věcí
10:35, 01.08.2019

Právě probíhá tradiční odstávka serverů během, které dorazil do Fortnite update na novou sezónu. V pořadí již desátá sezóna nese jméno Season X a přináší mnoho změn do hry, které budeme moci okusit přibližně za čtyři hodiny, až odstávka skončí.

Každopádně víme, že bylo vypnuto mnoho způsobů jak se rychleji pohybovat po mapě (Ballers, Quad, Glider Redeploy...), tzn. že by se mohla desátá sezóna vrátit trochu více k zemi s rychlostí rotací v kruhu, ale to není jisté. Některé způsoby pohybu stále zůstávají a přichází novinka, která z traileru vyděsila snad každého Pro hráče - mech B.R.U.T.E. Ten pojme dva hráče, jeden ovládá pohyb a druhý střelbu. Arzenál brokovnice a raketometu, plus navíc dočasný štít za 200 materiálů zní jako docela silná kombinace. Snad to Epic domyslel dobře, protože nikdo nechce v posledním kruhu mít kromě nepřátel na starosti nepřátele zavřené v robotovi.

Samozřejmostí je nový Battle Pass za 950V-Bucks, který nabídne nové skiny s tentokrát konečně pořádně vypadajícím hlavním skinem za jeho dokončení. Sbírání Fortbyte zdá se pro tuto sezónu nahradí nový systém Missions, o kterém zatím vůbec nic nevíme.

Na závěr jsme si nechali asi nejpodstatnější, ale také změnu o které vůbec nic nevíme. Výbuch koule, která je na mapě po souboji robota s monstrem způsobil nestabilitu a různě se budou vracet dávno zmizelé lokace. Víme, že se vrátí Dusty Depot a u něj bude ve vzduchu viset meteor, který jej zničil. Ale patch notes mluví o tom, že se bude měnit častěji a vrácené lokace nebudou stejné jako dřív. Uvidíme už brzo, každopádně hype na Season X se Epicu povedl. Zde si můžete přečíst detaily o sezóně a patch notes.


DALŠÍ

CGwillWin