Vigor sa chystá na veľký update

Vigor sa chystá na veľký update
14:00, 20.06.2019

Nám dobre známa spoločnosť Bohemia Interactive, ktorá má na tunajšom území viac ako slušnú históriu, sa aj naďalej snaží dotlačiť svoj plánovaný free-to-play projekt Vigor do finálnej fázy. Táto Xbox One exkluzivita, sa tak skôr či neskôr, po doterajšom preview programe, prenesie v plnej paráde do stavu 1.0, avšak to už trocha predbieham.

Dnes sa porozprávame o vydaní balíčku 0.9, ktorý sa objaví budúci mesiac a prinesie pár zásadných noviniek. Autori hovoria o vylepšených animáciách, prepracovanej streľbe, novej interakcie, obchodu s oblečením/doplnkami a režimu Spectator. Spolu s týmto balíčkom zmien príde aj jedna dosť zásadná a to je kompletný reset vašej postavy. Tento krok sa autori budú snažiť kompenzovať (hlavne pre majiteľov Founder balíčku), skorším prístupom pred letným vydaním 1.0 verzie tak, aby si stihli nanovo rozbehnúť vývoj postavy. Samozrejmosťou budú aj odmeny pre stávajúcich hráčov, ktoré bohemka rozdelí podľa výšky levelu danej postavy a znova, vráti na vaše konto už použitú virtuálnu menu.

Držíme teda projektu Vigor aj naďalej palce, ostatne doteraz si ho stiahlo už viac ako 500 000 hráčov, čo je slušný počet.


DALŠÍ

CGwillWin