NHL 20 bolo predstavené, ponúkne battle royale a opäť vynechá PC

NHL 20 bolo predstavené, ponúkne battle royale a opäť vynechá PC
07:42, 20.06.2019

Včera avizované odhalenie nového ročníku hokejovej EA simulácie pod názvom NHL, sa dnes už stáva skutočnosťou. V tradičnom dátume, teda 13. 9. 2019, si tak hráči na PlayStation 4 a Xbox One budú môcť zakúpiť ďalší bohato vylepšený interaktívny hokej, ktorý sa tento rok zahalí do modro fialových farieb. V tejto súvislosti bol ako hlavný protagonista vybraný Auston Matthews z Toronto Maple Leafs, ktorý svojím úsmevom už tradične nepoteší PC komunitu. Čo však zahŕňa spomínané novinky?

Samotný úvodný trailer (nájdete ho nižšie), síce v zmysle vylepšení nevyznieva nejako ohromujúco, avšak ak sa pozriem do PR materiálov a priloženej tlačovej správy, vyzerá to podstatne lepšie. EA sa tentokrát zameralo na vylepšenia vo forme novej funkcie s názvom Signature Shot, rafinovaného a nepredvídateľného AI, prepracovaného efektu gólu, nových komentárov, prepracovaných výsledkových tabuliek a funkcie Play of the Game. Po vzore moderných trendov sa tak do NHL 20 dostáva forma odmien za pravidelné hranie a plnenie úloh, čo korunuje oznámenie režimu Eliminator.

V moduse Eliminator, ktorý je istou parafrázou na battle royale a spadá pod už známe režimy Ones a Threes, sa do jedného turnaja naverbuje až 81 hráčov aby medzi sebou súperili v trojiciach, či nakoniec sám jeden proti jednému. Menšou novinkou je aj podpora pre lokálny multiplayer do Ones a určite aj režim Squad Battle integrovaný do Hockey Ultimate Team, po vzore série FIFA. Vo výsledku tu teda máme klasické NHL, tak ako ho poznáme už minimálne posledné tri ročníky, avšak obohatené o nové funkcie bežiac na starom engine.


DALŠÍ

CGwillWin