hw
Zaklínač prichádza na Switch, ako na tom ale bude s technickou stránkou?!

Zaklínač prichádza na Switch, ako na tom ale bude s technickou stránkou?!
12:27, 12.06.2019

Včerajšia a tak trošku očakávaná bomba spadla počas Nintendo E3 eventu, kedy sa spoločnosť CD projekt RED pochválila prípravou portu, dnes už fenomenálnej akčnej RPG The Witcher 3: Wild Hunt na Switch. Prekvapivo však nepôjde o nejakú stream verziu, ktorú by sme si v našich končinách aj tak užiť nedokázali, ale čaká nás naopak regulárny port.

Ten sa pochopiteľne ponesie v znamení možností hybridnej platformy Switch, čo znamená, že na nejaké tie 4K zážitky musíme samozrejme zabudnúť. Ako na tom však prenosný Geralt vlastne bude?

V zmysle rozlíšenia sa pri hraní cez TV, teda v dokovacej stanici, môžete tešiť na 720p s dynamickým efektom a pri handheld moduse naopak rozlíšenie klesne na 540p. Cez to všetko je ale badať využitie potenciálu samotnej konzole, ktorá sa tak v roku 2019 môže tešiť na ďalšiu veľkú AAA značku s obrovskou základňou potencionálnych kupujúcich. Nižšie si môžete prezrieť fyzickú podobu distribúcie hry The Witcher 3: Wild Hunt na Switch ako aj porovnanie jediného video záznamu s PS4 verziou.

Klik pro zvětšení (Zaklínač prichádza na Switch, ako na tom ale bude s technickou stránkou?!)


DALŠÍ

CGwillWin