Bude Destiny 2 free-to-play?

Bude Destiny 2 free-to-play?
15:34, 06.06.2019

Tak Engadget má dnes na svém kontě docela průšvih s jedním embargem. Oficiální stream Destiny 2 začne až za několik hodin (19:00) a Engadget předčasně vydal článek s informacemi, které do té doby ven jít neměli a jsou sakra zajímavé. Protože s vydáním rozšíření Shadowkeep by měla vyjít i free-to-play verze Destiny 2 s podtitulem New Light.

Ano zcela zdarma originální Destiny 2 a jeho dvě rozšíření z prvního roku (Osiris a Warmind). Pouze hráči, kteří chtějí hrát vělké rozšíření Forsaken nebo Shadowkeep si budou muset připlatit. Tento přístup je hodně dobrý k tomu, aby nalákali další hráče do hry.

Druhou velkou zprávou je, že na PC Destiny 2 opustí Battle.net a přesune se na Steam. Stávající hráči dostanou možnost přemigrovat své postavy a všechny nákupy na Steam verzi.

Posledním infem je cross-save funkce, která unikla už včera k večeru. Ta umožní hraní na různých platformách se stejnou postavou aniž by hráč musel levelovat vše úplně od začátku. Kaňkou na téhle dobré zprávě zůstává, že se to zatím týká jen PC, Stadia a XONE, a PlayStation zatím nebude tuto funkci podporovat (celá pohádka s Fortnite zase od začátku? Vážně Sony???).

To vše by mělo nastat 17. září, ale to jsou zatím pouze úniky, které potvrdí až večerní stream v 19:00.


DALŠÍ

CGwillWin