Květnové Xbox Games with Gold

Květnové Xbox Games with Gold
07:30, 30.04.2019

Bez delšího zdržování se podívejme na další várku her, které si v květnu zahrajete zdarma, jste-li členy Xbox Live Gold. Na Xbox One budete moci hned od prvního trápit své přátele naschvály v trhlé gaučovce Marooners. Čekají vás cáklé minihry a spousta zábavy. Hra Marooners bude dostupná celý květen.

Pak se můžete pustit do intenzivní obrany Země ve hře Earth Defense Force: Insect Armageddon. V této střílečce najdete přes 300 zbraní, zbrojí a jetpacků. EFD je kompatibilní jak s Xbox One, tak s Xbox 360, takže Zemi můžete ubránit na obou konzolích, a to od 1.5 do 15.5.

Od 16. května do 15. června se budete moci vrhnout na čerstvě zelený jarní trávník v The Golf Club 2019. Letošní novinka obsahuje kariérní mód, díky kterému navštívíte i nejslavnější hřiště PGA. TGC 2019 si zahrajete pouze na Xbox One.

Poslední novinkou je Comic Jumper, kterou spustíte na obou konzolích. Vtělíte se do role kapitána Smíška, komiksové postavy, která zjišťuje, proč mají ostatní komiksy větší úspěch než ten jeho. Comic Jumper můžete hrát od 16. do 31. května.

Klik pro zvětšení (Květnové Xbox Games with Gold )

DALŠÍ

CGwillWin