V budovatelské strategii Planet Zoo dostanete na starost celou zoologickou zahradu

V budovatelské strategii Planet Zoo dostanete na starost celou zoologickou zahradu
19:07, 24.04.2019

Příznivci budovatelských strategií už někdy určitě měli tu čest s tituly od společnosti Frontier Developments. Anglický tým se již na přelomu tisíciletí podílel na slavné sérii RollerCoaster Tycoon, jejímž duchovním nástupcem se v roce 2016 stal titul Planet Coaster. Na populární strategii z prostředí zábavního parku se pokusí navázat nově oznámený titul Planet Zoo. Horské dráhy a všemožné atrakce ale budou nahrazeny zvířaty.

I na tomto poli se ostatně autoři mohou považovat za rutinéry, což dokládá jejich hra Zoo Tycoon z roku 2013 a rovněž loňský Jurassic World Evolution. Právě hledání podobností s předešlou hrou z univerza Jurského světa se přímo nabízí. Planet Zoo ale bude základ sdílet se starším Planet Coasterem, který byl v možnostech stavění i managementu nesmírně detailní. A tomuto směru chtějí autoři zůstat věrní i v Planet Zoo.

Těšit se můžete na kampaň, sandbox režim a především celou plejádu zvířat s různými potřebami. Kromě zvířat se budete starat i o spokojenost vašich zákazníků a s tím spojené finance. Pokud jste tedy čekali na nástupce série Zoo Tycoon, tak ho možná již brzy dostanete. Planet Zoo vyjde na PC někdy v průběhu podzimu letošního roku.



DALŠÍ

CGwillWin