Master Chief kolekce se rozroste o Halo: Reach

Master Chief kolekce se rozroste o Halo: Reach
23:55, 12.03.2019

Microsoft na akci Inside Xbox oznámil kromě PC verze Halo: The Master Chief Collection také nový přírůstek do této ultimátní Halo kolekce. Tím je díl Halo: Reach, který původně vyšel na Xbox 360 v roce 2010. Na agregátoru Metacritic drží úctyhodné hodnocení 91 %, což dokazuje, že se rozhodně nejedná o nezajímavý díl. Zároveň je to poslední hra v sérii, na které pracovalo studio Bungie. Otěže poté převzali vývojáři z 343 Industries.

Vylepšené Halo: Reach nabídne 60 FPS, rozlišení 4K i podporu HDR. Pokud si koupíte Master Chief kolekci na PC, tak dostane nejdřív právě Halo: Reach a až později ostatní díly. V tomto případě obdržíte kompletní Halo: Reach včetně kampaně a všech multiplayerových módů. Stejný obsah mohou očekávat i hráči na Xboxu One, kteří mají předplacený Xbox Game Pass.

lehce ochuzeni zůstanou pouze majitelé Master Chief kolekce na Xboxu One, kteří Game Pass nemají. Ti se budou muset spokojit pouze s částí multiplayerových módů. Kampaň a režim Firefight si budou muset v případě zájmu dokoupit za zatím nespecifikovanou cenu. Níže se můžete podívat na trailer z původní verze Halo: Reach pro Xbox 360.


DALŠÍ

CGwillWin