DiRT Rally 2.0 nabídne hned dvě Škodovky, sledujte launch trailer

DiRT Rally 2.0 nabídne hned dvě Škodovky, sledujte launch trailer
17:41, 20.02.2019

Do vydání DiRT Rally 2.0 zbývá pouze necelý týden, takže nás vývojáři ze studia Codemasters snaží různě nalákat ke koupi. Kromě nového traileru zveřejnili například plán dalšího obsahu, jenž bude dostupný až po vydání základní hry. Hráči se mohou těšit na minimálně dvojici placených balíčků, které do hry přidají nové auta, tratě nebo polepy. V případě tratí půjde o vylepšené verze z prvního Dirt Rally. Obsah bude přibývat postupně formou sezon.

Právě obsah první sezony potěší příznivce české Škodovky, která tímto dostává již svého druhého zástupce ve hře. Již nějakou dobu víme, že se v základní verzi hry objeví Škoda Fabia R5, kterou právě v prvním placeném balíčku doplní Škoda Fabia Rally. Vývojáři na fóru prozradili, že v případě druhého modelu půjde o vůz kategorie WRC z roku 2005. Zástupci této vrcholné třídy v základní hře kompletně chybí, takže jejich přítomnost v dodatečných balíčcích dává rozhodně smysl. Škodu ve stejný čas doplní ještě Citroen C4 Rally. Kompletní náplň první sezony včetně dat vydání si můžete prohlédnout níže. Obsah druhé sezony vývojáři odhalí později.

Pokud byste měli o dodatečný obsah zájem, tak máte možnost počkat, až se bude prodávat samostatně (cena zveřejněna zatím nebyla) nebo si již nyní zakoupit Deluxe Edici, která kromě hry a obou sezon nabízí i další bonusy v podobě Porsche 911 RGT Rally Spec a rychlejšího odemykání aut. Zakoupením této edice se zároveň dostanete ke hře o čtyři dny dříve, takže budete moci hrát již tento pátek. Ostatní se dočkají v úterý 26. února/februára, kdy DiRT Rally 2.0 vychází na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Klik pro zvětšení (DiRT Rally 2.0 nabídne hned dvě Škodovky, sledujte launch trailer)


DALŠÍ

CGwillWin