CS:GO přidalo Battle Royale režim a přešlo kompletně na free-to-play model

CS:GO přidalo Battle Royale režim a přešlo kompletně na free-to-play model
23:44, 06.12.2018

Valve oznámilo a zároveň vydalo battle royale režim pro Counter-Strike: Global Offensive. Nese název Danger Zone a postaví proti sobě na středně velké mapě 16 až 18 hráčů. Základ hratelnosti tvoří klasická pravidla žánru battle roayale. Z počátku vás helikoptéra vyhodí na vámi zvolené místo mapě, která se postupně zmenšuje.Potřebné zbraně a vybavení nalezte na mapě nebo zabitím ostatních hráčů.

Loot si lze opatřit také za peníze, které se volně povalují po oblasti. V tomto případě vám požadované výbavu přiveze dron. Hrát lze buď v solu nebo společně s dalším jedním či dvěma spoluhráči. Jednotlivý bitvy by měly zabrat přibližně 10 minut. Svižnějšímu tempu jednotlivých střetnutí by měl pomoct také tablet, díky kterému vidíte přibližnou polohu nepřátel. Kompletní informace o režimu Danger Zone naleznete na oficiálních stránkách.

Valve ale nezůstalo pouze u oznámení battle royale režimu. Ve stejnou dobu totiž Counter-Strike: Global Offensive přešel na free-to-play model. Celou původní hru i nový mód Danger Zone si můžete tudíž bezplatně zahrát již nyní. Hráči, kteří do CS:GO v minulosti investovali, dostanou Prime Status. Ten obsahuje různé bonusy v podobě speciálních předmětů, zbraní a dropů. Co na tuto překvapivou zprávu říkáte?


DALŠÍ

CGwillWin